Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisi bitti ama Cemre Baysel çok şey kazandı!

Senden Daha Güzel dizisi bitti ama Cemre Baysel çok şey kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisi yaz döneminde Fox TV ekranında çok iyi bir performans ortaya koydu. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin etkileyici uyumu, çok sayıda izleyiciyi etkilemeyi başardı. Senden Daha Güzel ile birlikte Cemre Baysel, romantik komedi dizilerinin en çok aranılan kadın oyuncularından birisi olarak da öne çıkmış oldu.

Baht Oyunu ile romantik komedi dizilerine adım atan ve başarılı da olan Cemre Baysel, Senden Daha Güzel dizisinden teklif gelince ise çekinmiş ve ilk başta tedirginlik yaşadığını söylemişti. Tekrar romantik komedi türünde başarılı olup olmayacağını düşünen oyuncu, sonrasında projeyi kabul etti ve çok da iyi bir çıkış sergiledi.

Senden Daha Güzel dizisi bitti ama Cemre Baysel çok şey kazandı! 8

Senden Daha Güzel dizisindeki başarısı ile birlikte Cemre Baysel’in ismi de artık romantik komedi dizilerinin yeni prensesi olarak anılmaya başlandı. Aslında bu konuda en çok tercih edilen kadın oyuncu Burcu Özberk olarak gözüküyor.

Şimdiye kadar Burcu Özberk’i romantik komedi dizilerinin en aranılan kadın oyuncusu yapan şey de başarısıydı. Şimdi benzer bir durumu Cemre Baysel de elde etmiş durumda. İki sezon üst üste iki etkili romantik komedi hikayesi ile oyuncu yapımcıların artık daha da çok dikkatini çekmiş oldu.

Senden Daha Güzel dizisi bitti ama Cemre Baysel çok şey kazandı! 9

Bundan sonra oyuncu dram rollerini mi tercih eder yoksa romantik komedi ile mi devam etmek ister bilinmez ama, yapımcıların artık eğlenceli diziler için arayacağı kadın oyuncular arasında ilk sıralarda Cemre Baysel’in de yer alması artık kesin gibi gözüküyor.

Dizinin 14. ve final bölümü çekimlerinin kamera arkasındaki görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.