Ana sayfa Dizi Haberleri Bugüne kadar çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ü sevenlere müjde!

Bugüne kadar çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ü sevenlere müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’in uzun süre önce yayına soktuğu Kulüp dizisi, bugüne kadar Türkiye’de çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak kabul ediliyor. Diziyi çok sevenler için güzel bir haber geldi.

Sekiz bölümden oluşan Kulüp dizisi hem oyunculukları hem de hikayesiyle tüm izleyenleri etkisi altına alınmıştı. 1950’li yıllarda Beyoğlu’nda geçen dizi bir gece kulübünde çalışanların hikayesini anlatıyordu. Dizinin müzikleri de izleyiciler tarafından çok sevilmişti.

Kulüp dizisini unutamayanlar için çok güzel bir haber geldi. Buna göre dizinin müziklerinden oluşan bir soundtrack albüm çok yakında izleyicilerle buluşacak. Kulüp’ün Ender Akay tarafından hazırlanan soundtrack albümü 13 Mayıs’ta tüm dijital müzik platformlarında yayınlanacak. Kulüp dizisine sefarad yahudilerinin eski müzikleri kadar Salih Bademci’nin seslendirdiği şarkılar da damgasını vurmuştu.

Bugüne kadar çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ü sevenlere müjde! 7

Yayınlandığı dönem Türkiye’de büyük fırtınalar estiren Kulüp dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Dizide Matilda karakterini canlandıran Gökçe Bahadır kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada dizinin ikinci sezonunun büyük olasılıkla çekileceğini söylemişti. Ancak hala resmi bir açıklama yapılmadı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp, altı bölümlük ilk kısmıyla ekrana geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı. Matilda ve kızı Raşel’in hikayesinin ardında 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en başarılı dönem dizilerinden biri olarak kabul edildi.

Dizinin ilk kısmı altı bölümden oluşuyordu. Geriye kalan dört bölüm de yaklaşık bir ay önce Netflix’te yayınlanmıştı. 3 bin 700 kostümün dikildiği dizi için, 10 terzi çalıştı. Gökçe Bahadır bu süreçte ladino dili, Salih Bademci ise şan dersi aldı.