Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!..

Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son, Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmiyle Netflix’te gündem olan ve Kaan Urgancıoğlu ile de çok başarılı bir partnerlik yürüten Aslı Enver aynı zamanda Sırça adlı tiyatro oyununda gösterdiği performansla da adından söz ettiriyor.

10 Mayıs 1984 doğumlu oyuncu yeni yaşına deniz kenarında girdi. 38 yaşına basan oyuncu instagram hesabından yaptığı doğum günü paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye’den Londra’ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver 12 yaşına dek Londra’da yaşadıktan sonra ailesiyle Türkiye’ye taşındı.

Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!.. 10

Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde başladığını belirten oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden ve Haliç Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Aslı Enver adından ilk olarak  2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde canlandırdığı ‘Mine Ergun’ karakteri ile adından söz ettirdi.

Oyuncunun doğum gününü yakın arkadaşı oyuncu Nur Fettahoğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladılar.

Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!.. 11

Aslı Enver’in İstanbullu Gelin dizisindeki yönetmeni Zeynep Günay Tan ile dizideki rol arkadaşı Dilara Aksüyek de sosyal medyadan ünlü oyuncunun doğum gününü kutladıkları paylaşımlarda bulundular.

Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!.. 12

Oyuncunun adı şimdi yeni bir dizi ile gündemde… Televizyon ekranlarına en son Babil isimli Star TV dizisiyle gelen Aslı Enver’in adı ‘Adım Farah’ adlı diziyle anılıyor.

İddialara göre oyuncu, mafyaya karşı mücadele eden bir kadın doktorun yaşadıklarının anlatıldığı dizi için adı geçen en güçlü isimlerden biri.

Ünlü oyuncu Aslı Enver doğum gününde denizin ve güneşin tadını çıkardı!.. 13