Ana sayfa Sosyal Medya Alice Müzikali bitti, Serenay Sarıkaya dansıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

Alice Müzikali bitti, Serenay Sarıkaya dansıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz akşam Alice Müzikali’nin sezon sonu gösterisini sergileyen Serenay Sarıkaya çılgınlar gibi dans etti. Oyun sonrası yapılan kutlamaya Serenay Sarıkaya’nın dansı damga vurdu. Güzel oyuncu performansıyla beğeni topladı. Kusursuz fiziğiyle de adından söz ettiren güzel oyuncunun dansı sosyal medyada gündem oldu.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen “Alice Harikalar Diyarı” eserinden uyarlanan Alice Müzikali, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak ilk kez 7 Şubat 2019’da perde açmıştı.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ı buluşturan Alice Müzikali, seyirciyle buluştuğundan beri pek çok kez kapalı gişe oynadı.

Pandemiyle birlikte bir süre zorunlu ara veren müzikal, şubat ayında tekrar perde açmasıyla birlikte seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaştı geçtiğimiz akşam sezonun son oyunu sergilendi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi

23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve “En İyi Koreografi Ödülleri”nin sahibi olan Alice Müzikali, dev sahne prodüksiyonu ve güçlü kadrosuyla izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin dev prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşan müzikali İstanbul’a gelip izleyemeyenler uzun süredir daha ulaşılabilir bir platformda izlemek için beklemekteydi.

Alice Müzikali ile ilgili beklenen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde müzikalin 7 saat süren bir çekimi yapılmıştı. Kapalı gişe oynanan müzikalin nerede yayınlanacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre Serdar Biliş’in yönetmenliğini ve Beyhan Murphy’nin ise koreografisi üstlendiği müzikal 14 Haziran’da sektöre bomba gibi giriş yapacak olan Disney Plus’a satıldı.