Ana sayfa Sosyal Medya Bülent Şakrak’tan oğlu Ali’nin doğumgünü için duygulandıran sözler…

Bülent Şakrak’tan oğlu Ali’nin doğumgünü için duygulandıran sözler…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, mutlu evlilikleriyle dikkat çekiyorlar.

Düvenci ve Şakrak, bir süredir çocuklarıyla tatilde. Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl 1 Temmuz’da oğlu Okan Ali’yi kucağına almıştı.

Amerika’da doğan Ali, bugün bir yaşına bastı. Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından duygularını şöyle aktarmıştı:

“Canımın parçası, biricik oğlum, gönlümün küçük erkeği Alim… ilk anımız buydu işte, seni koynuma verdikleri an, tam 1 sene önce bugün… O kadar kutsal ki ve bir o kadar da şifalı… Şükür seni bize verene… İyi ki annen oldum. Seni çok seviyorum oğlum… Sağlıklı günlerin olsun, yeni yaşın mutluluk getirsin, yüzün hep gülsün, kalbin mutlulukla çarpsın. Ablan, baban, ben ve etrafındaki herkes seni çok seviyor. İyi ki doğdun… 01/07/2018 Okan Ali 1 yaşında…”

Bülent Şakrak da tatilde kızları Melisa ve Ali ile birlikte verdikleri bir pozu paylaşarak Ali için şunları yazdı:

Oğlum Ali;Gönlün açık,alnın açık,elin açık olsun..Durmadan ve inatla iyilik yap,iyiliği yaptığın cana bunu hissettirme ama,incinmesin..Adaletin daim olsun hayatında,Hakk korusun,saklasın seni.Kibirden kork,yalandan kork,kırmaktan kork ama Allah’dan korkma..İnsan ÇOK sevdiğinden korkmaz çünkü..Kötüler çıkacak zaman zaman karşına,hayatına burnunu sokanlar olacak,sen onlara karşı “Ali gibi güçlü Zülfikar gibi keskin olacaksın”?Annen,ablan ve ben iyi,kötü tüm zamanlarında yanında olacağız..Birbirimizi çok sevmek daimi alışkanlığımız olacak. Anasının Aslanı,ablasının göz bebeği,benim canım..İYİKİ DOĞDUN.!? #kızımmelisa #oğlumali ??

Bülent Şakrak'tan oğlu Ali'nin doğumgünü için duygulandıran sözler... 7