Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü!

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezon ilk bölümü 7 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelen Çukur dizisi, yine ilk bölümüyle sarsıcı anlara sahne oldu. Diziye yeni katılan karakterle birlikte Emir karakterinin de ayrılması, yeni sezonun sürprizleri arasında yer aldı.

Geçtiğimiz sezon Nejat İşler, Çağatay Erdenet karakteri ile diziye katılmıştı. Ardından Barış Arduç da onun kardeşi Arık Böke Erdenet olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak pandemi sürecinde yaşanan karantina nedeniyle dizinin çekimleri durdu.

Yeni sezon çekimleri ise 16 Ağustos’ta başladı. Dizinin yeni sezonunda bir sürpriz ismin daha katıldığı gündeme gelmişti. İrem Sak’ın da Erdenet’lerden birisi olarak Çukur’a geleceği haberleri dikkat çekti. Ancak ser verildi, sır verilmedi ve İrem Sak’ın kime oynayacağı da tam olarak anlaşılamadı.

Sezon başlamadan kısa bir süre önce Seren Erdenet adıyla İrem Sak’ın diziye dahil olduğu öğrenildi. Ancak Barış Arduç’un oynadığı Arık’ın kardeşi değil, amcasının kızı yani kuzeni olarak diziye dahil olduğu ilk bölümde ortaya çıktı.

İrem Sak’ın kıyafetleri, tarzı, oyunculuğu, motorsikletli sahnesi izleyenlerin büyük dikkatini çekti. Arık’ın yanından ayrılmayan Seren Erdenet de kadın olmasına karşın, büyüdüğü camiadan farklı değildi! Güzel ve çekici bir kadındı ama acımasız biri olduğu öğrenildi.

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü! 11

Seren Erdenet de en az amcası ve kuzenleri kadar Koçovalılar’ın düşmanı olacağını ilk bölümde ortaya koydu. İrem Sak, dizinin yayını öncesinde Show TV’nin Pazar Sürprizi programına verdiği bir röportajda karakteri anlatmakta kaçınmış ama “Erdenet ailesine yakışan bir kız. “Bu sefer farklı. Kötü bir karakter olarak seyircinin karşısında olacağım” diyerek küçük bir tüyo vermişti.

Fakat dizinin ilk bölümünde, hep komedide görmeye alıştığımız İrem Sak, her ne kadar ‘kötü kadın’ da olsa, tavrı, tarzı, duruşu ile izleyicinin gönlünü çoktan çaldı bile!

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü! 12

Sosyal medyada öyle yorumlar yapılıyor ki yeni sezonun en dikkat çeken isimlerinden olduğu anlaşılıyor. Barış Arduç’un gelişi bile bu kadar çok konuşulmamıştı! Ancak pek çok izleyici de Arık ve Seren ikilisi için bundan sonra diziyi izleyeceklerini de ekliyorlar.

Çukur’u bu iki isim bu yıl fena zorlayacak gibi görünüyor!

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü! 13

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü! 14

Barış Arduç bile böyle sallamadı! İrem Sak, Çukur dizisinin ortasına bomba gibi düştü! 15