Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı!

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Şu sıralar Star TV’ni dizisi Sefirin Kızı’ndaki Gediz karakteriyle ön planda olan Uraz Kaygılaroğlu, çekimlerin henüz başlamamış olmasını fırsat bilerek sürpriz bir ismin yanında aldı soluğu! Dizi, geçen sezon 4 bölüm stoklu çekildiği için, yeni sezon çekimleri henüz başlamadı.

Oyuncular da bu nedenle hala tatillerine devam ediyorlar. Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin yükselen yıldızı Gediz olacak gibi duruyor artık! Zira, Sancar’ın Nare’yi güçsüz ve ezik durumların içine sokması nedeniyle Gediz karakterini izleyici daha çok seviyor.

Anlayışlı, güvenilir, samimi ve dürüst bulunan Gediz ile Nare aşkını destekleyen izleyiciler, böylece Uraz Kaygılaroğlu’nun başarılı oyunculuğunu da ön plana çıkarıyorlar. Kaygılaroğlu ise son olarak sosyal medyada bir eski dostuyla keyifli anlarının paylaşımıyla ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, uzun yıllardır arkadaşı olan Özge Özpirinçci ile buluştu. Bilindiği gibi Özpirinçci, son olarak Kadın dizisinde oynamıştı. Karantina sürecinin ardından her yaz gittiği Marmaris Bozburun’a sevgilisi Burak Yamantürk ile giden Özpirinçci, hala tatiline devam ediyor.

İki arkadaşın yaz gecesi akşamında yaptıkları keyifli sohbetten çıkan fotoğraflar ise aşağıda…

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı! 10

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı! 11

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı! 12

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir ismin yanında ortaya çıktı! 13