Ana sayfa Sosyal Medya Burak Çelik’in kasları Senden Daha Güzel’in önüne mi geçiyor?

Burak Çelik’in kasları Senden Daha Güzel’in önüne mi geçiyor?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel bir kısım izleyicinin eleştiri oklarının hedefinde yer almaya devam ediyor.

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel, ilk bölümünden itibaren hikayede Burak Çelik’in kaslı vücudunun çok ön plana çıkarıldığı yönünden eleştiriliyor.

Senaryosu, Sen Çal Kapımı dizisinin senaristi Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılan Senden Daha Güzel’e, ilk bölümünden itibaren bu konuda dikkat çeken pek çok yorum yapılıyor.

Bir kısım izleyici bu sahneleri fazla bulurken yeni bir Can Yaman yaratıldığına dikkat çekiyor. Can Yaman da, büyük şöhrete kavuştuğu Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinde kaslı vücuduyla ön plana çıkıyordu.

Bir kısım izleyici dizinin hikayesinin klişe olduğunu düşünürken Burak Çelik’in kaslı görüntüleri itici bulunmaya devam ediliyor.

Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkını anlatan dizide Burak Çelik çapkın bir karaktere hayat veriyor. Oyuncu, bir takım sosyal medya kullanıcısı tarafından sert bir dille eleştiriliyor.

İzleyiciler dizide vücut yerine oyunculuk görmek istedikleri şeklinde yorumlarda bulunuyorlar.