Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in çıktığı yoldan şimdi de Sadakatsiz ile parlayan Alp Akar geçecek!

Kerem Bürsin’in çıktığı yoldan şimdi de Sadakatsiz ile parlayan Alp Akar geçecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında iki sezon süren Sadakatsiz dizisi büyük bir başarı kazandı. BBC yapımı olan Doctor Foster isimli diziden uyarlanan Sadakatsiz, Türkiye’de çok başarılı geçen iki sezonun ardından İspanya’da da büyük bir ilgi gördü.

Cansu Dere’nin özellikle öne çıktığı dizinin yurt dışında birçok ülkeye satılması sonrasında rol alan oyunculara olan ilgi de giderek artıyor. Alp Akar da hikayede Asya ve Volkan karakterlerinin oğlu Ali olarak yer aldı. 11 yıldır setlerde yer alan ve birçok yapımda rol alarak kendisini geliştiren Alp Akar henüz 16 yaşında bir genç.

Çocuk oyuncu olarak yer aldığı dizilerde ergenlik dönemini de geçiren Alp Akar, Sadakatsiz dizisinden büyük kazanımlar elde etti. Hem bilinirliğini fazlasıyla artırdı hem de yurt dışında öne çıkan bir isim haline geldi.

Kerem Bürsin'in çıktığı yoldan şimdi de Sadakatsiz ile parlayan Alp Akar geçecek! 8

İspanya’da son dönemde Sen Çal Kapımı dizisi ile öne çıkan Kerem Bürsin, çeşitli ziyaretlerle de önemli dostluklar kurdu, iyi bağlantılar elde etti. İspanyolca öğrenme konusunda da büyük çaba harcayan Kerem Bürsin, nasıl bu ülkede yeni projeler yaparak uluslararası kariyerini geliştirmek istiyor ise benzer bir arzuya Alp Akar da sahip.

Alp Akar, İspanya’da kendisine gösterilen ilgiden memnun ve bu ülkede ileride bir şeyler yapabilmek için İspanyolca öğrenmeye de başladı. Sadakatsiz dizisi ile birlikte elde ettiği kazanımlar hakkında konuşan Alp Akar, şu bilgileri verdi:

Bunca yıldır dizi setlerinde olmanın verdiği deneyim ve motivasyon, okulda da başarıyı getirdi. Sosyal hayatım da zenginleşti. Son olarak rol aldığım Sadakatsiz dizisi ile kariyer hayatımı olgunlaştırırken, İspanya’da da bilinirlik kazandım. İspanya kamuoyundan yoğun bir ilgi görüyorum. Sosyal medyadan gelen mesajlar ile röportaj taleplerini menajerimin de desteğiyle değerlendirerek kariyer yaşamıma uluslararası bir boyut getiriyorum. İspanyol kamuoyunun yoğun ilgisi beni İspanyolca öğrenmeye yöneltti.”

Kerem Bürsin'in çıktığı yoldan şimdi de Sadakatsiz ile parlayan Alp Akar geçecek! 9

İspanya’da yaşanan Alp Akar’a yönelik büyük ilgi sonucunda genç oyuncu şimdi de İspanyolca öğrenerek bu ülkede ileride bir şeyler yapma hedefini taşıyor. İspanyol izleyicilerden güzel yorumlar alması sonucunda bu dili öğrenmeyi kafasına koyan genç oyuncu, Kerem Bürsin’in çıktığı ve ilerleme kaydettiği bu yoldan ileride kendisine geçmek istiyor.

5 yaşından bu yana setlerde yer almakta olan Alp Akar, bunca yıldır elde ettiği deneyimler ile hem oyunculuk alanında kendisini geliştirdi hem de normal hayatında da bir disiplin sahibi oldu.

Oyuncu, “11 yılda edindiğim deneyimle, okul ve dizi setleri arasındaki trafiği çok iyi yönetebiliyorum. Öğretmenlerimin de desteğiyle sette geçirdiğim sürelerde derslerimden ayrı kalmıyorum. Sette iyi bir oyuncu, okulda sevilen ve takdir edilen bir öğrenci olduğuma inanıyorum. Başarılı oyuncular sayesinde kazandığım organizasyon yeteneğimi kullanarak eğitim ve çekim faaliyetlerimi dengeli bir şekilde yürütüyorum. İleride çok başarılı bir oyuncu olmayı hedefliyorum” açıklamasını yaptı.