Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı, CNN Brezilya’da gündem konusu oldu!

Sen Çal Kapımı, CNN Brezilya’da gündem konusu oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyada büyük bir başarıya ulaşan Sen Çal Kapımı hakkında her gün şaşırtıcı bir haber duymaya devam ediyoruz. Yeni haber yine bir Güney Amerika ülkesinden. Sen Çal Kapımı dizisi haber kanalı CNN Brezilya’da gündem konusu oldu.

Bugüne kadar 80’den fazla ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’e dünya çapında ün kazandıran Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Güney Amerika ülkelerinde izlenme rekorları kıran diziyle ilgili ilginç bir haber Brezilya’dan geldi.

Buna göre Sen Çal Kapımı dizisi, dünyanın en önemli haber TV kanallarından CNN’in Brezilya’da yayın yapan kanalında gündem konusu oldu. Kanalda yayınlanan En Alta isimli programda bir süre önce HBO Max Latin America’da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin başarısından bahsedildi. Aynı zamanda dizinin hikayesinden bahsedildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin Youtube üzerinde kırdığı rekorlar da giderek artıyor. İzlenme oranları ile şaşırtan dizi, YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı. Sen Çal Kapımı adına açılan YouTube kanalı 2,7 milyon aboneye ulaştı. Dizinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü 40 milyon kez izlenirken, 2020 yılının YouTube’da en çok izlenen dizisi olma başarısını da elde etti.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen dizi olma ünvanını taşıyor. Kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularını da sosyal medyanın en etkili isimleri haline getirdi. Hande Erçel, Instagram’da 28 milyonu geçen takipçi sayısıyla Hollywood ünlülerini ve dünyanın en ünlü şarkıcılarını bile geride bırakmayı başardı. Kerem Bürsin’in takipçi sayısı da 10 milyonu aştı.