Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, bir rolden hiç bu kadar heyecan duymamıştı!

Burak Deniz, bir rolden hiç bu kadar heyecan duymamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, geçen sezon Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Barış karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Son dönemin en başarılı isimlerinden olan olan ve geniş bir hayran kitlesini de peşinden koşturan oyuncu, üst üste yeni rolleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolde yer aldığı Yarım Kalan Aşklar isimli dizide bir başkasının bedeninde yaşamak durumunda kalan Kadir karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca yakında Maraşlı isimli dizi projesiyle atv ekranında olacak.

10 Eylül’de ilk bölümü yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisindeki Kadir karakterinin kendisi adına büyük bir deneyim olduğunu ve zorlandığını ifade eden Burak Deniz, heyecan duyduğunu da gizlemedi.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, yeni rolü hakkında şöyle konuştu:

“Daha önce benzer bir karakter hikayesi ne izledim ne de canlandırdım. O nedenle Kadir’le tanışmak, onu anlamak, onunla empati yapmak ve Kadir olmak başta beni zorlamadı değil açıkçası. Her projede, canlandırdığınız her karakter için, onun elinden tutma, kaldırma ve canlandırma süreci vardır.

Bu bazısında çok sancısız olur, bazısında bir süreç ister ve yavaş yavaş olgunlaşır. Kadir için de anlamam gereken bir sürü nokta ve soru işareti vardı kafamda. Çok ucu açık, bundan korkacak mıyım? Yoksa sakin olup Kadir’i dinleyip, onunla mı ilgileneceğim? Gerçekten kendi adıma çıkan işten heyecan duyuyorum. Umarım izleyici de aynı şeyi hisseder. “