Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’den partneri Dilan Çiçek Deniz’e büyük güven!

Burak Deniz’den partneri Dilan Çiçek Deniz’e büyük güven!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Deniz, Blu TV için hazırlanan 8 bölümlük Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolde yer aldı. Dilan Çiçek Deniz ile uyumlu bir partnerlik süreci geçiren ünlü oyuncu, yakında Maraşlı isimli dizinin çekimlerine başlayacak. Burak Deniz’in yeni dizideki partneri ise Alina Boz oldu. Atv’de yayınlanacak olan dizi heyecanla bekleniyor.

Yarım Kalan Aşklar dizisi de 10 Eylül Perşembe günü yayınlanacak ve izleyiciler gibi Burak Deniz de büyük heyecan yaşıyor… Dilan Çiçek Deniz ile iyi bir çalışma süreci geçirdiklerine vurgu yapan Burak Deniz, Posta gazetesindeki röportajında partnerini şu sözlerle övdü:

” Dilan’ı bildiğiniz gibi uzun zamandır tanıyorum. O çok uyumlu ve samimi, aynı zamanda set disiplini olan ve yanında rahat hissettiğim bir arkadaşım. Her şeyden önemlisi birbirimize çok güvenerek çalıştık, yıllar sonra tekrar birlikte çalışmanın tadını çıkarıp eğlendik diyebilirim. Set aralarında bayağı güldük gerçekten.”

Dizide bir başkasının bedeninde hayatına devam eden bir karakteri canlandıran Burak Deniz, zaman zaman sette kafa karışıklığı yaşadığını itiraf etti.

Oyuncu, “Böyle bir durum insanı delirmenin eşiğinde bırakmaz, direkt delirtir bence (Gülüyor). Her saniye şaşkınlığının ve şokunun arttığı bir olayın içindesin ama toparlanman ve adapte olman gereken bir kaosa dalıyorsun ve bunu sadece sen biliyorsun. Ben sette bile zaman zaman ciddi kafa karışıklıkları yaşadım. Gerçekte böyle bir durumu yaşamak içinden çıkılması çok zor bir durum olurdu herhalde” şeklinde konuştu.