Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Barış karakterinden ne kadar da farklı!

Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Barış karakterinden ne kadar da farklı!

tarafından ker_def
‘Kitap okuyacağız’

Fox TV ekranlarının sezonun en başarılı dizilerinden birisi olan Bizim Hikaye’de Barış karakteriyle izlediğimiz Burak Deniz, son günlerde Büşra Develi ile tartışmaları ve ayrılığı ile gündemden düşmüyor.

Bizim Hikaye dizisinin sezon finali yaparak yaz arası vermesinin ardından dinlenmeye çekilen Burak Deniz, önceki gün Cihangir’de görüntülendi.

Motosiklet üzerinde telefonla konuşan oyuncu, “Henüz tatil planım yok, arkadaşlarla buluşup kitap okuyacağız” dedi.

Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Barış karakterinden ne kadar da farklı! 7

Dizide canlandırdığı Barış karakterinden ne kadar farklı birisi olduğunu ifade eden bu sözler dikkat çekti.

Birçok meslektaşı tatilde gönlünü eğlendirirken, Burak Deniz arkadaşlarıyla buluşup kitap okuma seansları düzenleyecek kadar kültürlü birisi olduğunu gösteriyor.

BİZİM HİKAYE DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sevgilisi Büşra Develi’yle tekrar barıştıkları iddia edilen oyuncu, “Özel hayatımla ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum” diyerek, soruları geçiştirdi.

Bizim Hikaye dizisindeki Barış’ı tanıyalım:

Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.

İlk bakışta sıradan bir araba hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu anlaşılmaz; çünkü Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır.

Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir.