Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz en iyi çıkışı yaptı, sonra da en şanssız isim oldu!

Burak Deniz en iyi çıkışı yaptı, sonra da en şanssız isim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, daha geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde en iyi çıkış yapan erkek oyuncu olarak konuşuluyordu. Bizim Hikaye dizisindeki performansı ile büyük övgüler alıyor, jön kavramının yeni temsilcisi, dizi izleyicilerinin prensi olarak gösteriliyordu.

Burak Deniz’in bu müthiş çıkışı sonrasında yaşadıkları ise ibretlik… Ünlü oyuncu neredeyse 1 yıldır yeni projelerle anılıyor ama hep de şanssızlıklar yaşıyor.

Bizim Hikaye dizisi daha final yapmadan önce Burak Deniz’in yeni sezondaki dizisinin hazır olduğu, anlaşma yaptığı haberleri vardı.Patron isimli dizide başrol ekrana döneceği bekleniyordu. Ancak proje iptal edildi.

Ardından ise oyuncu futbolcu hastalığı olarak bilinen menisküs sorunu yaşadı.Operasyon geçiren ve uzun süre de ortalarda görünmeyen Burak Deniz için, 2 ay önce Özcan Deniz’in hazırlıklarını yaptığı Kral dizisi için anlaştığı haberleri geldi.

Herkes merak ve heyecan ile beklerken atv’nin senaryoya yönelik itirazı sonrasında proje gelecek Eylül’e kaldı.

Burak Deniz ise şimdilerde rol alabileceği bir dizi aramaya yeniden başladı. Geçen sezon en iyi çıkış yapan oyuncuydu, şimdilerde ise son dönemin en şanssız ünlülerinden birisi…