Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz hızlı konuşur ama Celal Kün tam tersi! Maraşlı için zor olmuyor mu?

Burak Deniz hızlı konuşur ama Celal Kün tam tersi! Maraşlı için zor olmuyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinde buluşan iki ünlü isim, Onedio’nun youtube programında hayranlarının sorularını yanıtladı. Kendilerinde en hoşlanmadıkları özellik hakkında da bilgi veren ikili, bir ilki de açıklamış oldu… Dizide Mahur karakterine hayat veren Alina Boz’un sevmediği bir yönü var.

Boz, kararsızlığından şikayetçi oldu… Oyuncu, “Benim kararsızlığım olmasa kendi adıma ben daha çok mutlu olurdum” diye konuştu. Burak Deniz de kendisi ile ilgili sabırsızlığını öne çıkarttı. Deniz, “Sabırsızımdır biraz. Sabırsızlığım benim de birazcık gıcık olabiliyor, hemen olsun istiyorum o biraz gıcık” dedi.

Burak Deniz’in Celal Kün karakterindeki aksanı da çok konuşuluyor. Sosyal medyada en çok bu konu gündeme gelmişti. Deniz, hızlı konuşan birisi ama Celal Kün tam tersi. Aksan konusunda ünlü oyuncu bir zorlu yaşadı mı? İşte bu soruya yanıt veren Burak Deniz, şunları söyledi:

“Çok zor olmadı. Bendeki hızlı konuşma işi, birazcık kafanın hızlı çalışmasıyla ilgili. Benim kafa hızlı çalışıyor, konuşmayanın az mı çalışıyor, demek istemiyorum. Benim kafa hızlı çalışıyor. Öyle olunca otomatik o hız yetişemiyor, o yüzden hızlı konuşma oluyor. Celal Kün, o konuda bana çok yardımcı oldu. Hızlı konuşuyorsun Burakcığım, artık yavaşla durumu oldu. Ama artık zorlanmıyorum.”

Alina Boz, partneri bu soruya yanıt verirken sözlerine yetişemediğini belirterek, gülümsetti.

Birbirlerinde en beğendikleri özellikler sorulunca Alina Boz, “Sohbet edilmesi çok keyifli bir insan. Sette ben çok düşerim, moralim bozulur, içime atarım. Burak hep enerjiktir, iyi konuşursun, dağıtırsın. Seninle sohbet etmek çok keyifli” diye yanıtladı.

Burak Deniz ise partnerinin enerjisinin çok hoşuna gittiğine değindi. Oyuncu, partnerinin rahatlığını ve duruma adapte olmadaki enerjisini beğendiğini ifade etti.