Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın Maraşlı’ya katıldığı iddiası ortalığı karıştırdı; gerçek mi, yalan mı?

Serenay Sarıkaya’nın Maraşlı’ya katıldığı iddiası ortalığı karıştırdı; gerçek mi, yalan mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın da katıldığı yönünde haberler sosyal medyada yer aldı. Akşam gazetesinin Magazin sayfasında de yer bulunca birçok dizi hayranı bu duruma sevindi.

Serenay Sarıkaya’nın yıllar sonra yeniden ekrana dönecek olması tabii ki hayranlarının uzun süredir beklediği bir şeydi. Ancak Sarıkaya hakkındaki bu iddianın doğru olmadığı yönünde de bilgiler geliyor. Maraşlı çok sevilen bir yapım oldu. İlk iki bölümde bunu sergilemesi çok önemli bir gelişmeydi.

Serenay Sarıkaya ise Medcezir ve Fi dizilerinden sonra Alice Müzikalinde yer aldı ve Bergen isimli film projesi ile bir süre gündemde kaldı. Pandemi nedeniyle son iki projesi de iptal olan Sarıkaya’nın hayranları yeni bir diziye başlamasını merakla bekliyordu. Ancak Maraşlı dizisiyle ilgili yapılan haberler doğru olmayabilir.

Ne yapım şirketinden ne de ünlü oyuncudan bu yönde bir bilgi yok. Hatta kulislerdeki bazı kaynaklar da bu iddianın doğru olmadığı yönünde bilgiler veriyor. Yani Maraşlı dizisine Serenay Sarıkaya’nın katılıp katılmadığı konusu bir muamma oldu.

Burak Deniz, Saygın Soysal, Alina Boz, Serhat Kılıç, Rojda Demirer gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Maraşlı’nın eski eşinin ortaya çıkması bekleniyor. Bu karakter için de Sarıkaya iddiaları ortaya atıldı ve 6 bölüm oynayacağı söyleniyor.

Ancak hem yapımcı hem de oyuncu tarafından açıklanma gelmesi beklenmeli veya Sarıkaya’nın dizinin fragmanlarında görünmeden bu bilgiye inanmamak daha iyi olacaktır.