Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisindeki bu değişiklik herkesi mutlu edecek!

Hercai dizisindeki bu değişiklik herkesi mutlu edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Hercai, yeni gününde reytinglerde eski oranlara yaklaşmaya başlaması ile dikkat çekmişti. Cuma gününden Pazar’a alınmasının ardından bazı izleyiciler ekran başına geçmemişti ama son bölümdeki reyting yükselişi, yavaş yavaş yeni güne de alışılmakta olduğunu anlatıyordu.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin şimdiye kadar 55 bölümü yayınlandı ve 56. yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Fragmanda “Umut Konağı” olarak isim değişikliği dikkat çekti. Artık dizide kasvet ve intikam değil, umut yeşerecek. İşte bunun mesajı da bu değişiklik ile net bir şekilde verilmek isteniyor.

Hercai dizisindeki bu değişiklik herkesi mutlu edecek! 7

Miran’ın “Yakında o boş konak dolacak ve içinde bizim ocağımız tütecek” diyor. Reyyan ise, “Huzuru, bereketi, kahkahası, insanı bol olsun” diyor… İkilinin aşk dolu anlarını izleyen dizi hayranları çok mutlu oldu. Yapımın artık aşka doğru ilerlemesini, olumlu sahnelerin artmasını bekleyenler için bu değişiklik iyi geldi.

Bu konak artık sevginin izi olarak, Umut Konağı olarak değişti. İçinde artık aşk ve sevgi yeşerecek… Verilen bu mesajın ardından sosyal medyada da binlerce mesaj paylaşıldı.

Dizinin 56. yeni bölüm fragmanı da izleyicileri çok mutlu etti. Pazar akşamı yayınlanacak aşk sahneleri şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu anları çok beklediklerini  ifade eden Hercai hayranları, pazar akşamını iple çektiklerini belirtiyor.