Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasında yaşanan olay hakkında, Didem Soydan bakın ne yorum yaptı!

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasında yaşanan olay hakkında, Didem Soydan bakın ne yorum yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranların iki genç ve sevilen oyuncusu Nilperi Şahinkaya  ile Burak Deniz, aralarında yaşanan bir olayla ilgili günlerdir magazin basınının manşetlerinden inmiyorlar.

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, Adana’da bulunan bir otelde kendisi ve sevgilisi Emre Yusufi’yle tartışma yaşayıp, hakaret eden meslektaşı Burak Deniz’e dava açmıştı.

Gündem olan olayın ardından Burak Deniz, sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınlamıştı. Ancak Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz’i affetmedi ve yasal süreci başlattı. Basın mensuplarının bu konudaki sorularını da yanıtlamaktan kaçınan oyuncu, en son yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak “Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasında yaşanan olay hakkında, Didem Soydan bakın ne yorum yaptı! 7

Olay sonrası gözler bir süredir Burak Deniz’in aşk yaşadığı manken sevgilisi Didem Soydan’ın üzerindeydi. Ünlü mankenin olay hakkındaki düşünceleri oyuncunun hayranları tarafından da merak ediliyordu.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre ünlü manken konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve sevgilisinin çok üzgün olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı;  “Burak da çok üzgün. Gerekli açıklamayı da yaptı zaten. Bu durum günlük hayattaki moduna da yansıdı. Kesinlikle öyle bir insan değil.”