Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisiyle popüler olan Haktan Zavlak, herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu!

Tozluyaka dizisiyle popüler olan Haktan Zavlak, herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haktan Zavlak, gerçek hayatta Tozluyaka dizisindeki Çağrı karakterine ne kadar da çok benziyor! Oyuncunun itirafı şaşırttı. Ahmet Hakan Zavlak, son dönemde Tozluyaka isimli Fox TV’de yayınlanan gençlik dizisinde etkili bir çıkış sergiledi. Çağrı Koçak karakteri ile belayı üzerine çeken bir gencin yaşamını izleyicilerle buluşturan oyuncu, 2019 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde hızlı bir popülerlik süreci yaşıyor.

Bir Aile Hikayesi isimli diziyle sektöre adımını atan Haktan Zavlak, Yasak Elma isimli dizideki Erim Argun karakteriyle de geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı. Ardından Yeşilçam isimli dijital dizi ve sonrasında Oğlum isimli dizilerde tecrübe kazanan oyuncu, son olarak da Tozluyaka isimli dizinin genç kadrosunda yer aldı.

Sinemada Demir Kadın Neslican isimli filmin de oyuncu kadrosunda bulunan Haktan Zavlak, Tozluyaka dizisi sayesinde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden birisi haline geldi. Genç oyuncu, Onedio’nun youtube kanalındaki programın konuğu olarak, hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Tozluyaka dizisiyle popüler olan Haktan Zavlak, herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu! 9

Tozluyaka dizisindeki Çağrı karakteri ile arasındaki benzerlik de bir hayranın sorusu üzerine açığa çıktı. “Dizide olduğu kadar gerçek hayatta da bu kadar başını belaya sokan birisi misin?” şeklindeki soruya oyuncu şu yanıtı verdi:

“Evet, maalesef biraz bela çeken bir yapım var. Çocukluğumdan beri anlamadığım bir şekilde büyü mü var üzerimde, sürekli bela çekiyorum.”

Bu sözleriyle hayranlarını gülümseten Haktan Zavlak, diziden teklif aldığında bu kadar kısa sürede çok konuşulan birisi olacağını düşünmediğini anlattı.

Tozluyaka dizisiyle popüler olan Haktan Zavlak, herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu! 10

Oyuncu, “Bana çok sürpriz oldu. İlk bölümler yayınlandı, Çağrı, twitter’da gündem oldu. Instagram’da bir anda yükselmeye başladı. Dedim ki, ‘Ne oluyor’. Kesinlikle beklemiyordum” şeklinde konuştu.

Dizinin okuma provaları sırasında Can Bartu ile Özgür Daniel Foster ile ilk tanıştığı zaman onlarla anlaşamayacağını düşündüğünü belirten oyuncu, sonrasında ise durumun değiştiğini söyledi.

Haktan Zavlak, “Özgür’e bir baktım, Can’a bir baktım, kesinlikle anlaşamam dedim. Şu anda, en yakın olduğum kişilerden ikisi oldular” dedi.

Tozluyaka dizisiyle popüler olan Haktan Zavlak, herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu! 11

Sosyal medya platformlarında Haktan Zavlak ile Serra Pirinç müthiş bir etkileşim elde ediyor. Dizideki etkili çiftler arasında gösterilen Çağrı ile Zeyno’nun her hali genç izleyicileri etkiliyor.

Sosyal medyada da bu iki genç oyuncu en çok konuşulan ilk 5 isimden birisi olmayı sürekli başarıyor. Somera tarafından Eylül ayı ikinci haftasını kapsayan araştırmada, en popüler dizi çiftleri arasında Zeyno ile Çağrı, beşinci en popüler dizi çifti oldu.

Hakan Zavlak’ın hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.