Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran dizisinden bir müjde daha!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran dizisinden bir müjde daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl çekilen Şahmaran dizisi henüz yayınlanmadı. Netflix için çekilen dizi merakla bekleniyor. Burak Deniz ile Seranay Sarıkaya’nın başrolünde yer alması, diziye olan heyecanı katlamakta. Henüz ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonun çekimlerine başlanacak olması ise ayrı bir heyecan konusu.

İki başarılı oyuncuyu bir araya getiren fantastik hikaye için meraklı bekleyiş sürüyor. Çekimleri büyük bir gizlilikle yapılan ve oyuncuların da diziyle ilgili bir tüyo vermemek için özenli tavırları dikkat çekmekte. İzleyicilerin hemen hemen hiç bir fotoğrafın sızmadığı diziyle ilgili heyecanı katlanıyor giderek!

Bir süre önce Şahmaran dizisinin ikinci sezonunun da çekileceği gündeme gelmişti. Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde model sevgilisi Didem Soydan ile Fethiye’de tatil yapıyordu. Yakın zamanda tatilden dönen oyuncu,”Ufak bir tatil yaptık, dinlendik. Tatil bitti şimdi işlerin başına döndük” sözleriyle Şahmaran’ın 2. sezon çekimlerinin de başlamak üzere olduğunu ortaya koymuştu.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran dizisinden bir müjde daha! 7

İlk sezonu da Adana’da çekilen dizinin ikinci sezon çekimleri için de mekan olarak Adana’da devam edileceği biliniyor. Dizinin yeni bölümlerinin 15 Ağustos’ta başlamasının planlandığını Burak Deniz müjdeledi!

Deniz’in bu açıklaması, henüz ilk sezonu yayınlanmayan ancak medyada sıklıkla yer alan dizi için heyecanı daha da arttırdı. Şahmaran’ın 2. sezon çekimlerinin Ekim ayına kadar süreceğini de belirtiyor Burak Deniz.

Geçtiğimiz yıl Sonbahar’da çekilmesine karşılık Şahmaran dizisinin ilk sezonu için hala bir yayın tarihi belirlenmiş değil. İzleyicinin bu konudaki eleştirisi de sosyal medyaya yansıyor. Merak edilen dizi için yayın tarihi bekleniyor. Netflix’ten ise hiç bir açıklama yok şu ana kadar! Bu da dijital platformun eksikliği olarak gündeme getiriliyor.

Burak Deniz, “15’i gibi başlıyoruz. Ekim sonuna kadar o bitecek, sonrasında yayın tarihini ben de bilmiyorum” sözleriyle kendilerinin bile bilgi sahibi olmadığını belirtmekte.

Şahmaran dizisinden özellikle Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde olması nedeniyle beklenti çok büyük! İkisi de son derece başarılı oyunculuklar sergileyen isimler olarak Şahmaran dizisine merak arttırırken iddiayı da büyütüyorlar isimleriyle.