Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile anıldı ama asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan yapabilir!

Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile anıldı ama asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan yapabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da açılışı yapılan Disney Plus, pek çok ünlü isimle anlaşarak sektördü ve izleyicide büyük heyecan yaşatmıştı. Dijital platformun ilk dizisi Kaçış yayınlandı ve büyük beğeni kazandı. Hikayesini Engin Akyürek’in yazdığı ve aynı zamanda İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer aldığı dizi, soluk kesen sahneleri ile ve oyunculuklarla tam not aldı.

Dijital platformun ikinci çekilen yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda oldu. Haziran ayında çekimleri sona eren dizinin setinden ser verildi, sır verilmedi! İzleyici uzun süre bir tüyo bekledi ancak oyuncular özellikle yapım tarafından uyarılarak hiç bir bilgi sızmaması için özel önlem almaları nedeniyle suskun kaldı.

Dizi, Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği bir yapım olarak gündeme geldi. Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan, ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle son olarak ekrana gelen Demet Özdemir, bu sezo ekranda olmasa da Netflix için çekilen Aşk Taktikleri dizisiyle çok konuşuldu. Ayrıca Oğuzhan Koç ile evliliği ile de gündemde uzun süredir. Çift 26 Ağustos’ta evleniyor.

Dizinin diğer oyuncuları Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan da Dünyayla Benim Aramda dizisi ile gündeme gelmekte. Son olarak dizideki bir diğer başrolün de Metin Akdülger olduğu afişlerin yayınlanmasıyla ortaya çıktı! Zira dizi, bu üç isimle anılıyordu daha çok.

Şimdi 4 karakter arasında geçen entrika, dram dolu aşk hikayesi heyecanla bekleniyor. Fragmanı yayınlanan Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ön plana çıksa da Hafsanur Sancaktutan dizinin asıl sürprizini Hafsanur Sancaktutan yapacak gibi duruyor!

Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile anıldı ama asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan yapabilir! 9

Sevgilisini sınamak için bir başka kadını kullanmaya kalkan İlkin’in neler yaşayacağını hep birlikte izleyeceğiz ama sıradan görünen bir kadının bir anda seksi, baştan çıkarıcı birine dönüşme hikayesi ve sonrasında yaşanacaklar da ayrı bir heyecan konusu! Hafsanur Sancaktutan, dizide İlkin’in arkadaşı Sinem olarak yer alıyor. İlk pozlarıyla dikkat çekmeyen karakterin, fragman ile birlikte başka birine dönüşeceğinin anlaşılmasıyla dizide bir sürprizin izleyenleri beklediği ve önümüzdeki günlerde Hafsanur Sancaktutan’ın bu rolüyle çok konuşulacağının da sinyali veriliyor adeta!

14 Eylül’de yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisindeki imajını instagram sayfasından paylaşan Hafsanur Sancaktutan, aylardır heyecanla beklenen dizinin sürpriz karakteri olduğunu da ortaya koydu!

Demet Özdemir ‘İlkin’i oynarken Buğra Gülsoy sevgilisi ‘Tolga’yı, Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in arkadaşı ‘Sinem’i oynuyor. Metin Akdülger’in de bu üçlü arasında gecen entrika ve aşk dolu hikayedeki konumu da ayrı bir merak konusu!

Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile anıldı ama asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan yapabilir! 10

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer yapıyor. Dizide Hafsanur Sancaktutan’ın sıradan bir ofis çalışanı görüntüsünün ardından dönüşeceği hal de bu fotoğraflarda görülüyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisi Demet Özdemir ile anıldı ama asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan yapabilir! 11

Hafsanur Sancaktutan, İlkin’in sevdiği adam olan Tolga’nın sevgisinden emin olmak için oynadığı oyundaki ikinci kadın olacak. Bir oyunla başlayan hikayenin başka bir duruma dönüşeceği ve kıskançlık krizlerine neden olacağı şeklinde bir intiba da fragmandan gelmekte. Oyuncunun fotoğraflarından, dizide son derece dikkat çekici bir karaktere hayat vereceği de görülüyor. Böylelikle, dizide Demet Özdemir’in oynadığı İlkin kadar Sinem’in de çok dikkat çekeceği anlaşılmakta…