Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’den Maraşlı dizisine sürpriz selam! İşte sosyal medyayı coşturan paylaşım…

Burak Deniz’den Maraşlı dizisine sürpriz selam! İşte sosyal medyayı coşturan paylaşım…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Atv ekranlarında yayınlanmaya başlanmadan önce tanıtımlarıyla dikkat çeken bir yapım olmuştu Maraşlı. İddialı bir şekilde ekrana gelmeye başlayan dizi, fenomen bir yapım olarak sevildi. Ancak dizinin giderek düşen reytingleri toparlayamaması ile ömrü ancak bir sezon sürebildi.

Ekranda kısa süre yer alan fakat unutulmayan yapımların arasına katıldı Maraşlı dizisi de. Burak Deniz ve Alina Boz’un Mahur ve Celal karakterlerine hayat verdikleri dizi, 26 bölüm sürmüştü. 11 Ocak 2021’de ilk bölümü yayınlanan Maraşlı, 13 Temmuz 2021’de final yapmıştı.

Diziye gönül veren izleyenler, Maraşlı’yı unutmuyor. Hem dizinin ilk yayın tarihi hem de final tarihinde sosyal medyada Maraşlı için özel mesajlar yayınlanıyor. Dizide Maraşlı karakterine hayat veren Burak Deniz de izleyenlerin bu vefalı tavrı karşısında kayıtsız kalmıyor ve o da selamını gönderiyor oynadığı diziye ve karaktere.

Burak Deniz'den Maraşlı dizisine sürpriz selam! İşte sosyal medyayı coşturan paylaşım... 7

Reytingleri düşük olduğu gerekçesiyle bitirilen Maraşlı dizisinde Mahur karakterine Alina Boz çok yakıştırılmış ve Burak Deniz de Maraşlı karakteriyle adeta özdeşleştirilmişti. İki oyuncunun partner olarak uyumları da çok beğenilmişti.

İzleyicisinin unutamadığı dizinin final yaptığı tarihin ilk yıldönümünde dizinin takipçileri sosyal meydada pek çok paylaşım yaptılar. Burak Deniz de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ben de özledim ben de..resmin var şuan elimde:)) #maraşlıseneidevriye” notuyla izleyiciyi selamlayarak sosyal medyayı adeta coşturdu.

Maraşlı final yapalı bir sene oldu ama ne Burak Deniz ne de izleyiciler diziyi unutabildi! 52

Maraşlı dizisi hem Burak Deniz hem de Alina Boz’un meslek hayatında önemli bir yerde duracak her zaman. Zira her iki oyuncu da oynadıkları karakterlere çok yakıştırılmışlardı. Başarılı oyunculuklarıyla büyük çaba gösterdiler ama dizinin final kararını durdurmak için etkili olmadı.

Dizinin Türkiye’deki yayın bitti ama dünyanın farklı ülkelerine satıldı. Gösterildiği ülkelerde ise büyük ilgi görmeye devam ediyor. Maraşlı, son olarak Güney Amerika ülkesi Panama’da yayınlanacağı haberiyle yine gündeme gelmişti.