Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, Disney Plus’ın Kaçış dizisinde resmen döktürüyor! İzleyenlerin yorumları dikkat çekici!

Engin Akyürek, Disney Plus’ın Kaçış dizisinde resmen döktürüyor! İzleyenlerin yorumları dikkat çekici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan bir isim Engin Akyürek. Ekrana her geldiği dizideki performansı ile beğeni toplayan oyuncu, başarılı bir isim. Oynadığı dizilerin yurt dışında gösterilmesi sonrasında ünü Türkiye sınırlarını da aşan bir oyuncu. Gündeme özel hayatı dışında işiyle gelen ve yaptığı her işle de büyük takdir gören oyuncu, şu sıralar Kaçış dizisiyle gündemde.

14 Haziran’da açılan Disney Plus’ın ilk yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Kaçış dizisinde sadece başrolde değil aynı zamanda hikayeyi yazan kişi olarak da ön plana çıkıyor oyuncu. Kendi yazdığı hikayenin kahramanı olan Savaş Muhabiri Mehmet’e hayat veriyor dizide.

İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te çekilmişti. Disney Plus’ın Türkiye’de çekilen ilk orijinal dizisi olarak Kaçış, platformun aboneleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Disney Plus, 8 bölümden oluşan dizinin tamamını yayınlamak yerine teker teker yayınlamayı tercih etti.

Engin Akyürek, Disney Plus'ın Kaçış dizisinde resmen döktürüyor! İzleyenlerin yorumları dikkat çekici! 9

5 bölümü yayınlanan Kaçış dizisinde heyecan, aksiyon dolu sahneler ve oyunculuklarla birlikte hikaye beğeni toplamakta. Engin Akyürek, hikayenin ana karakteri olarak ön planda bir isim. Performansı ile izleyenlerin her bölümde hayranlık duyduğu oyuncu, adeta döktürüyor!

Engin Akyürek, Disney Plus'ın Kaçış dizisinde resmen döktürüyor! İzleyenlerin yorumları dikkat çekici! 10

13 Temmuz’da 5. bölümü yayınlanan diziyi izleyenler, yine heyecanı ve aksiyonu yüksek sahnelerle karşılaştılar. Engin Akyürek’in performansı ise ayrı övgüler alıyor sosyal medyada.

Bölümü izleyenlerin yaptıkları yorumlar dikkat çekmekte. Özellikle duygu yoğunluğu yüksek sahneler için gelen mesajlar çoğunlukta. Diziyle ilgili olumlu yorumlarla birlikte Kaçış’ta Engin Akyürek’in performansı için övgü dolu sözler geliyor izleyenlerden. 5. bölümü çok beğendiklerini dile getiren izleyiciler, yorumlarıyla Engin Akyürek’i de twitter gündemine taşımayı başardılar!

Engin Akyürek, Disney Plus'ın Kaçış dizisinde resmen döktürüyor! İzleyenlerin yorumları dikkat çekici! 11

Son 3 bölümü kalan dizi için heyecan dorukta! Bu arada Engin Akyürek hayranları, dizi devam ederken bir isteklerini de ısrarla dile getiriyorlar. Akyürek’in, Kaçış dizisindeki performansı ile Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiği görüşünü paylaşıyorlar sıklıkla.

Bu dilekleri gerçekleşir mi bilinmez ancak Engin Akyürek, zaten büyük bir üne kavuştuğu pek çok ülkede, Disney Plus sayesinde yeniden izleniyor. Platformun abonelerinin diziyi izlemesiyle birlikte Engin Akyürek’in ismi dünyada daha da çok duyuluyor.

Bu arada Kaçış dizisi, yeni başarılara da imza atıyor! Disney Plus’ın ilk açıldığı gün olan 14 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan Kaçış, platformdaki birçok güçlü rakibini geride bırakmayı başardı!

Dizi, Disney Plus Türkiye’nin en çok izlenenler listesinde Ms. Marvel, How I Met Your Mother, Family Guy, Modern Family gibi çok güçlü rakiplerini geçerek birinci sıraya yerleşti.