Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit, Akın Akınözü; Barış Arduç, Çağlar Ertuğrul, Engin Akyürek… Hiç biri değil, sürpriz bir isim ilk sırada!

Burak Özçivit, Akın Akınözü; Barış Arduç, Çağlar Ertuğrul, Engin Akyürek… Hiç biri değil, sürpriz bir isim ilk sırada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda ya da dijital platformlarda izleyici ile buluşan ünlü oyuncular, sosyal medyada da sıklıkla gündeme geliyorlar. Rol aldıkları yapımlarla ön plana çıkan isimler, hayranları tarafından binlerce ileti ile gündeme getiriliyor ve konuşuluyorlar.

Kimi oyuncular, şu sıralarda ekranda yok. Ancak yine de sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ediyorlar. Özellikle sezon finali ya da final yapan dizilerinin ardından sosyal medyada daha az konuşulmaları beklenirken hayranları bir vesile ile oyuncuları yeniden gündeme taşıyor.

Bazı isimler ise halen devam eden dizileriyle haftanın, ayın sosyal medyadaki en popüler isim listelerinde yer alıyorlar. Bir sosyal medya ölçümleme servisi olan Adba tv’nin düzenli olarak yaptığı araştırma sonuçları, 6-12 Temmuz haftasında hangi erkek oyuncuların ön plana çıktığını ortaya koymakta.

“En Popüler Erkek Oyuncular” başlığı altında yer alan 10 oyuncu, kendilerine gelen ileti sayılarına bakılarak listedeki sıralamaya dahil oldular. Sezon boyunca ekranda yer alan ve başarılı oyunculukları ile dönem dizilerindeki zorlu süreçte övgü dolu yorumlar alan Barış Arduç ve Burak Özçivit, dizileri final yapsa da hala gündemdeler…

Ancak tabii ilk sıralardan gerileyerek listenin en son iki sırasına inmiş durumdalar. Geçtiğimiz günlerde Teşkilat dizisinden ayrılığı ile gündeme gelen Çağlar Ertuğrul ise 6. sırada listede yer alıyor.

Listenin ilk sırasındaki isim ise oldukça sürpriz! Zira hepsi birbirinden popüler olan isimlerin önüne geçerek 61 bin 400 ileti ile açık ara bir fark atarak 1. sıraya yerleşen Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan oldu!

Burak Özçivit, Akın Akınözü; Barış Arduç, Çağlar Ertuğrul, Engin Akyürek... Hiç biri değil, sürpriz bir isim ilk sırada! 8

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizide Sıla Türkoğlu ile başrolü paylaşan Ceyhan, 2 sezondur Yaman karakterine hayat veriyor. 4 Temmuz’da dizi sezon finali yapmıştı. Doğal olarak bir haftalık süreçte çokça konuşuldu Halil İbrahim Ceyhan.

Oyuncunun, hepsi birbirinden iddialı isimlere çok ciddi bir fark atarak ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesinde ilk sıraya yükselmesi son derece sürpriz bir gelişme oldu!

En yakın rakibi ise şu sıralar Disney Plus’ın Kaçış dizisi ile çokça konuşulan Engin Akyürek. Ancak onun ileti sayısının 19 binde kalması, Halil İbrahim Ceyhan ile arasındaki ciddi fark dikkat çekici!

Burak Özçivit, Akın Akınözü; Barış Arduç, Çağlar Ertuğrul, Engin Akyürek... Hiç biri değil, sürpriz bir isim ilk sırada! 9