Ana sayfa Dizi Haberleri Yayınlandığı döneme damga vurmuş iki dizi Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam’dan sürpriz haber!

Yayınlandığı döneme damga vurmuş iki dizi Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam’dan sürpriz haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarına damgasını vurmuş iki yapım Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam dizileri, hem oyuncularıyla hem de hikayeleriyle dikkat çeken iki yapımdı. Güneşin Kızları dizisinde şimdinin birbirinden popüler genç kuşak oyuncuları yer alıyordu. Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan ile birlikte Emre Kınay ve Evrim Alasya da kadrodaydı.

Bir Bulut Olsam dizisi ise oyuncu kadrosu ile adeta efsane bir kadroydu! Tims Productions imzalı dizi, 2009 yılında Kanal D’de yayınlanmıştı. 27 bölüm süren dizide Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, Engin Akyürek, Aslıhan Gürbüz ve Meral Okay rol alıyordu.

Her iki dizi de yayınlandıkları dönemin çok konuşulan dizileri oldular. Kimi izleyiciler için hala hatırlanan yapımlar olarak da dikkat çekiyorlar. Süreç Film imzalı Güneşin Kızları dizisi de Kanal D ekranlarında 2015 yılında yayınlanmaya başlanmış ve 39 bölüm ekrana gelmişti.

Bu dizideki genç oyuncular, şimdilerde yapımcıların gözdesi isimler haline geldiler. Şimdi bu iki sevilen ve başarılı yapımla yeni ve sürpriz bir haberle gündeme geldiler! Şu sıralar yurt dışında farklı ülkelerde Türk dizileri büyük bir merakla takip ediliyor.

Yayınlandığı döneme damga vurmuş iki dizi Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam'dan sürpriz haber! 8

Yeni ve dikkat çeken yapımların yanı sıra yıllar önce yayınlanan yerli dizilerimiz de uluslararası piyasada dikkat çekiyor. Özellikle ünlü isimlerin popüler dizilerinin beğenilmesi sonrasında çok daha önce yayınlanmış dizilerine olan ilgi de artıyor. Yapımcılar da yıllar önce çekilmiş ve rafa kaldırılmış dizileri yeniden piyasaya sürüyor.

İşte Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam dizileri de yıllar sonra yeniden İspanya’ya satılmasıyla gündeme geldi. Malum son dönemde İspanyol izleyiciler, Türk oyunculara ve dizilerine büyük bir ilgi duyuyor. Yerli yapımlara olan izleyicinin ilgisi sonrası İspanyol kanallar da Türk yapımı dizileri ekrana getirmekte.

Önümüzdeki günlerde Bir Bulut Olsam ve Güneşin Kızları dizisi, İspanyol izleyicinin gönlünü çalmaya gidiyor! Bakalım bu diziler, nasıl bir karşılık bulacak izleyenlerde…

Yayınlandığı döneme damga vurmuş iki dizi Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam'dan sürpriz haber! 9

Bir Bulut Olsam dizisinin konusu şöyleydi: Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında uzun bir süredir çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır.

Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında belediye başkanı Aslan Bulut ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, var olan düzende değişmeler gerçekleşir.

Güneşin Kızları dizisinin konusu ise şöyleydi: Evrim Alasya’nın canlandırdırdığı Güneş 35 yaşında, üç kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kesmişken hayatı bir anda değişir. Emre Kınay’ın canlandırdığı İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul eder. Tabii bu evlilik hem zengin Mertoğlu ailesi hem de Güneş ve kızları için her şeyin değişeceği yeni bir öykünün başlangıcıdır.