Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral kek yaptı, video çekerken yaşadığı aksilik görenleri kahkahaya boğdu!

Bensu Soral kek yaptı, video çekerken yaşadığı aksilik görenleri kahkahaya boğdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisiyle tanınmıştı Bensu Soral. Ünlü Oyuncu Hande Soral’ın kardeşi olması da dikkatleri çekmesini sağlamıştı. Ablasının izinden giderek oyuncu olmayı seçen Bensu Soral, şimdilerde yapımcıların teklif üstüne teklif götürdüğü bir isim.

Ancak İçerde dizisinden sonra ekrana uzun bir ara verdi Bensu Soral. İlk olarak 2012 yılında Yol Ayrımı isimli dizide rol almış, daha sonra Vicdan, Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar’da oynamıştı. Fakat asıl çıkışını, Show TV’de 2016 yılında yayınlanan İçerde dizisiyle yaşadı. Bu dizide Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Çetin Tekindor ile kamera karşısına geçti.

İki yıl boyunca setlere ara veren Bensu Soral, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol alarak bu suskunluğunu bozdu. Sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip edilen Bensu Soral, son dönemde daha çok reklam yüzü olmayı tercih etti.

Aradan geçen süreç boyunca hayranlarıyla sosyal medyadan buluştu Bensu Soral. Kendisini özleyenlere sürprizi de bir yaz dizisi olan Cam Tavanlar ile yaptı. Kubilay Aka ile başrolünde oynadığı dizi, 2021 yazında Show TV’de yayınlanmaya başlamıştı. Romantik komedi türündeki dizi için iddia büyüktü ama beklenen ilgiyi göremedi. 8. bölümüyle ekrana veda etti dizi…

Bensu Soral kek yaptı, video çekerken yaşadığı aksilik görenleri kahkahaya boğdu! 8

Bu arada iş insanı Hakan Baş ile 2018’de evlenen oyuncunun, evliliğinde bazı zor süreçler yaşadığı da gündeme geldi. Cam Tavanlar dizisinden sonra evliliğine yoğunlaşan ve boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral, şimdi eşiyle sorunlarını gidermiş bir şekilde birlikteliğini sürdürüyor.

Ekrana dönmek için temkinli davranan oyuncu,“Şimdilik bir proje düşünmüyorum. Çok içime sinen bir şey gelirse içinde bulunmak isterim. Biraz tatil yapmak istiyorum” diye konuşmuştu. Ablası Hande Soral’ın oğlu Ali’nin dünyaya gelmesiyle birlikte başka bir sevinç yaşayan ve teyze olan Bensu Soral, zaman zaman yeğeniyle pozlarını da paylaşıyor.

Bensu Soral kek yaptı, video çekerken yaşadığı aksilik görenleri kahkahaya boğdu! 9

Bu arada bir kaç gün önce instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım, izleyen takipçilerini çok güldürdü. Özene bezene yaptığı keki, pasta kabına almak isterken bir anda kayıp mutfak tezgahında parçalandığı o anlarda Bensu Soral’ın hareketi ise görülmeye değerdi!

Durumu bozuntuya vermeyen Bensu Soral’ın “Çok güzel kokuyor” deyip hiç bir şey olmamış gibi davranması durumu daha da komik hale getirdi!

Takipçilerinin sosyal medyada yayınlayarak eğlenceli yorumlar yaptığı o videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…