Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bebekleri Karan’ın fotosu için 2 milyon teklif edildi!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bebekleri Karan’ın fotosu için 2 milyon teklif edildi!

tarafından zk zk

Dört gün önce dünyaya gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerinin fotoğrafı için gelen teklif dudak uçuklattı!

İddiaya göre, Katar ve Özbekistanlı inşaat firmalarından yüksek bütçeli teklif aldıkları söylenmekte.

Burak Özçivit özellikle son zamanlarda yer aldığı projeler ve yüzü olduğu firmalarla Orta Doğu’da ve Türki Cumhuriyetlerde son derece popüler bir isim haline geldi. Yüksek ücretler karşılığında katıldığı yemeklerle magazin basınında haber olan Özçivit, geride bıraktığımız gün Fahriye Evcen’le olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Karan’ı kucağına aldı.

BEBEK DOĞDU TEKLİF GELDİ
Çift çocuklarını kucaklarına alır almaz büyük firmalar da onların kapısını çaldı. Çiftin yakın çevresine Karan’ın kısmetiyle geldiği ve onun fotoğrafları için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmalarından 2 milyon liralık teklif geldiğini söyledikleri konuşuluyor. Konuyla ilgili ailelerinin de kararını alacakları konuşulan çiftin, reklam konusundaki kararlarını bebekleri Karan’ın 40’ı çıktıktan sonra verecekleri iddia edildi. Oyuncuların, teklifi kabul etmeleri halinde çektireceği fotoğraf, ülkenin tüm sokaklarında billboardlarda yer alacak. (Sözcü)