Ana sayfa Dizi Fragmanları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün Kara Sevda dizisi geri dönüyor!

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün Kara Sevda dizisi geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından birisi de Kara Sevda dizisi… Yayınlandığı dönemde Türkiye’de büyük başarılar elde eden dizi, Endless Love adıyla yurt dışında da birçok ülkeye satıldı. Türkiye’nin adını duyuran ve tanıtımına büyük katkılar sağlayan Kara Sevda dizisinin başrolünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer almıştı.

Star TV’nin büyük ilgi gören dizisi yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Hilal Saral üstlendi. Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk ve Kürşat Alnıaçık gibi usta isimler de yapımda rol aldı. ‘Kara Sevda’ tekrar bölümleriyle 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16.00’de Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

14 Ekim 2015 tarihinde başlayan dizi toplam 2 sezon sürdü. 74.bölüm ile birlikte 21 Haziran 2017’de final yapan Kara Sevda dizisi büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün sette pek birbirleri ile iyi geçinemedikleri basına yansımış, ayrıca Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu arasında da sürtüşme yaşandığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Birçok ödül alan Kara Sevda dizisi, 2017 yılında UluslararasıEmmy Ödüllerinde de ‘en iyi yabancı dizi’ unvanının sahibi oldu. Dizi 2016 yılında ise Uluslararası Seoul Draam Ödülleri’nde hem ‘en iyi dizi’ hem de Neslihan Atagül ile ‘en iyi kadın oyuncu’ ödüllerini elde etmişti.

Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası (Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleştirildi. Dizide, dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere (Burak Özçivit) ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin’in (Neslihan Atagül) imkânsızlıklar ve mucizelerle dolu hikâyesi anlatılmaktadır. Kemal ve Nihan’ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran isim ise varlıklı bir ailenin oğlu olan Emir Kozcuoğlu (Kaan Urgancıoğlu) yer almaktadır.