Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinden ayrıldı, yeni sezonun yeni dizisine katıldı!

Kalk Gidelim dizisinden ayrıldı, yeni sezonun yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde Rafek karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Sinan Albayrak, birçok farklı yapımda rol aldı. Kurtlar Vadisi’nde Sadık olarak hatırlanan oyuncu, Beyaz Gelincik dizisinde Melih karakteri ile akıllara yazıldı. Parmaklıklar Ardında dizisinde Doktor Tarık olarak izlediğimiz Sinan Albayrak, O Hayat Benim dizisinde ise Mehmet Emir karakterine hayat vermişti.

TRT1’de yayınlanan Yalaza dizisi ve ardından da kısa bir süre Kalk Gidelim’de rol alan Sinan Albayrak, yeni sezonda yeni bir dizi anlaşması yaptı. Ünlü oyuncu, Star TV’de İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Star TV, yeni sezonda çok özel dizilerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı, başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’nın paylaştığı “İyi Günde Kötü Günde” yeni sezonda Star TV’de seyirci karşısına çıkacak…

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yürüteceği dizinin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil yazıyor. Dizide ayrıca Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar ve Osman Alkaş da yer alıyor.

Yeni başlangıçlar, baş döndürücü bir aşk ve evliliğe giden hayaller… Peki tüm bu planlar kaderin beklenmedik hamlesi ile alt üst olursa? Leyla, Sarp ve Melisa’nın birbirine düğümlenen ilişkilerini izlerken kahkahalarınızı tutamayacak, sürpriz ve eğlence dolu bu sıcak hikayenin bağımlısı olacaksınız.

İyi Günde Kötü Günde, güçlü isimleri, sürükleyici hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla yeni sezonda çok konuşulacak. Çekimlerine önümüzdeki hafta İstanbul’da başlanacak olan dizi yakında Star’da.