Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit yollara düştü! Tolga Sarıtaş, yeni bir yola girdi!

Burak Özçivit yollara düştü! Tolga Sarıtaş, yeni bir yola girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ve Tolga Sarıtaş son yılların isimleri en çok konuşulan erkek oyuncuları arasında yer alıyor. İkisi de dizilerin aranılan isimleri ve büyük bir hayran kitlesini peşlerinden koşturuyor.

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisiyle geçen sezon başarılı bir dönem geçirdi. Bu sezon ekibe katılan yeni isimler ve hikayenin daha etkili hale gelmesi ile Burak Özçivit’in başrolündeki Kuruluş Osman çok dikkat çekici olacak. Ünlü oyuncu da büyük eleştiriler aldığı ilk bölümlerin ardından, her geçen hafta üzerine koyarak performansını artırmış ve eleştirilerin yerini takdirler almıştı. Instagram hesabından zaman zaman paylaşımlarda bulunan Burak Özçivit, yolda yürürken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Bu paylaşım, “Yola çıktım, geliyorum” şeklinde dizinin ekrana dönüşü için bir mesaj gibi algılandı.

Burak Özçivit yollara düştü! Tolga Sarıtaş, yeni bir yola girdi! 8

Ayça Ayşin Turan ile birlikte Arıza isimli diziyle yeni sezonda fırtına gibi esmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, yine aksiyon yapımıyla geliyor.

13 Eylül Pazar günü ilk bölümü yayınlanacak olan Arıza’nın heyecanını yaşayan oyuncu, sıklıkla dizisiyle ilgili paylaşımlar yapıyor.

Takipçilerine dizinin bugün başlayacağı hatırlatması yapan Tolga Sarıtaş’a sosyal medyada destek de bir hayli fazla… Tolga Sarıtaş da kariyerinde yeni bir yolculuğa başlıyor.

Burak Özçivit yollara düştü! Tolga Sarıtaş, yeni bir yola girdi! 9