Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Altuğ’un sarı tulumuyla şıklığı! Bergüzar Korel’in ayakkabısız mutluluğu

Pınar Altuğ’un sarı tulumuyla şıklığı! Bergüzar Korel’in ayakkabısız mutluluğu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla göz dolduran ünlü isimlerin farklı halleri dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. Pınar Altuğ, kırmızı tulumu ile göz doldurdu. Bergüzar Korel ise doğa ile iç içe ayakkabısız olmanın keyfini yaşadı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, mutlu yuvasında iyi bir tatil dönemi geçirdi. Oyuncu, tatilin son günlerini yaşıyor. Pandemi döneminde kilo almayan isimlerden olan Pınar Altuğ, fit haliyle de göz doldurdu. Oyuncu sarı tulumuyla da takipçilerinden iltifatlar aldı. Oyuncu, “Yazın son günleri. Tulumum” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Pınar Altuğ'un sarı tulumuyla şıklığı! Bergüzar Korel'in ayakkabısız mutluluğu 8

Sosyal sorumluluk konusunda çok duyarlı olan SMA hastası çocuklara umut olmak için de çaba sergileyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, doğa ile iç içi olmayı da çok seviyor. Ünlü oyuncu, yeşillikler içinde bir fotoğrafını yayınladı.

Ali’nin ardından Han isimli oğlunun Mart ayında dünyaya gelmesi ile ikinci kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu, “Hiç ayakkabı giymediğimiz bir adadaydık, mutluyduk” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Pınar Altuğ'un sarı tulumuyla şıklığı! Bergüzar Korel'in ayakkabısız mutluluğu 9