Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit zorluklara göğüs geriyor, Kuruluş Osman başarıdan başarıya koşuyor!

Burak Özçivit zorluklara göğüs geriyor, Kuruluş Osman başarıdan başarıya koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beşinci sezona başlayan Kuruluş Osman dizisi, yine çarşamba akşamlarının en önemli yapımı olarak öne çıktı. Şimdiye kadar yayınlanan 132 bölümün tamamında da reytinglerin gayet başarılı şekilde gelmesinin altında yatan en önemli neden hikayenin izleyicilerin adeta iliklerine işlemesiydi.

Burak Özçivit de 1 yıllık hazırlık sürecinin ardından başladığı Kuruluş Osman dizisindeki Osman Bey rolü ile çok büyük bir kariyer çıkışı gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu zorlukla dolu 4 yılı geride bırakırken, dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle izlenen bir dizi projesinin hala milyonlarca izleyiciyi peşinden sürüklemesi de kolay bir iş değil.

Burak Özçivit, zaman içinde çok ünlü ve usta isimlerle de seti paylaştı. Zorluklarla dolu sahnelerde yoğun bir emek vererek çalışan oyuncu, beşinci sezonda da reytinglerde birinciliği elde eden bir dizinin lokomotif oyuncusu olarak başarıda büyük pay sahibi bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisinde 132. bölümün ardından reytingler geçtiğimiz yıllara nazaran bir miktar düşük gibi gözükse de sezonun en iyi oranlarından birisini yine atv dizisinin elde ettiğini söylemek gerekiyor. Sosyal medyada da güçlü bir desteği bulunan dizinin daha uzun yıllar devam etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Kuruluş Osman dizi projesi izleyicilerin yüreğine seslenen bir hikayeye sahip olması, çekimlerin yapıldığı platonun profesyonelliği ve oyuncuların büyük özverisi ile başarıyı hak eden bir yapım konumunda bulunuyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait olan Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz üstleniyor.