Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’e büyük şok! Almanya’da filmini yasakladılar!

Burak Özçivit’e büyük şok! Almanya’da filmini yasakladılar!

tarafından zk zk
Galalar için Almanya’ya giden ‘Can Feda’ ekibi ve başrol oyuncuları, Nazilerden bahsedildiği gerekçesiyle alınan yasak kararı karşısında büyük bir şok yaşadı

Türk askerinin kahramanlığını anlatan, başrollerinde Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’in yer aldığı ‘Can Feda’ filmi Almanya’da yasaklandı. Filmin şiddeti özendirdiği gerekçesiyle +18 kararı alınan Can Feda filminin yasaklandığı haberi ise şok etkisi yarattı.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcularından Ali Eyüboğlu, ilk olarak ‘Can Feda’ filminden bazı sahnelerin çıkarılmasını isteyen Almanlar, ‘Can Feda’ filmini yasakladı.

Ali Eyüboğlu, “Yıllarca Hollywood’un Amerikan askerini cephede başarıyla gösteren dünya kadar savaş filmiyle algı operasyonu yapanlar Can Feda’ya tahammül edemeyerek yasakladılar. Neymiş dazlak varmış, neymiş Naziler’den bahsediyormuş” ifadelerini kullandı.

Galalar için Almanya’ya giden ‘Can Feda’ ekibi ve başrol oyuncuları, Nazilerden bahsedildiği gerekçesiyle alınan yasak kararı karşısında büyük bir şok yaşadı. (Habertürk)