Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’in kısa ayrılığı bitti, efsane dönüyor!

Burak Özçivit’in kısa ayrılığı bitti, efsane dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin hafta içinde sete yeniden çıktığı ve çekimlerin başladığı haberi gelmişti… Dizinin hayranları sevinçlerini sosyal medyada gösterdi.

Burak Özçivit, instagram hesabından setten bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncunun takipçileri dizilerine yeniden kavuşacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirten yorumlar yaptı. Kuruluş Osman dizisi en son 17.bölümüyle 1 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanmıştı.

Burak Özçivit'in kısa ayrılığı bitti, efsane dönüyor! 7

atv tarafından da 22 Nisan Çarşamba akşamı dizinin 18.bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Kuruluş Osman dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan Burak Özçivit, 2 haftalık ara da bile hayranlarını bir hayli özletti.

18.bölüm fragmanını instagram hesabından yayınlayan Özçivit’e dizinin hayranlarından övgüler geldi. Diriliş Ertuğrul’dan sonra yapımcı Mehmet Bozdağ,Kuruluş Osman’ı Burak Özçivit’e emanet ederek ne kadar doğru bir karar verdiği de yapıma gösterilen ilgi ve elde edilen reyting ile kendini gösteriyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

18.bölüm fragman @kurulusosman

Burak Özçivit (@burakozcivit)’in paylaştığı bir gönderi ()