Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur yeni hedef belirledi, üniversite sınavına hazırlanıyor!

Merve Boluğur yeni hedef belirledi, üniversite sınavına hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kuzey Güney dizisinin yeniden ekranda yayınlanmaya başlaması ile Merve Boluğur, eski dizisiyle de olsa hayranları ile buluşması anlamlı oldu. Oyuncunun 2017 yılından bu yana 3 sezonu geçen dizilerden ayrı halini birçok takipçisi eleştiriyordu.

Merve Boluğur, Kuzey Güney dizisi sayesinde birçok kalp kazanmıştı. Şimdilerde dizinin yeniden yayını oyuncunun da kariyerinin tekrar gözden geçirilmesini sağladı. Sosyal medya hesabından koronavirüs günlerinde mutluluk dağıtan Merve Boluğur, verdiği mesajla da dikkat çekti.

Oyuncu,güzel bir güne güzel bir fotoğraf ekleyerek başladığını belirtti ve “Güzel günlere ihtiyacımız olduğu şu günlerde, gülen yüzümle bendeniz şu corona bitsin, en çok denize girmek istiyorum sanırım” diye yazdı.

Hayatın çok güzel bir öğretmen olduğunu da ifade eden oyuncu, her saniyeye de şükretmemiz gerektiğinden bahsetti. Boluğur, “Aslında yapabileceğimiz sınırsız şeylerin olduğunu keşfettik.Mutlu olmanın çok basit olmasını kavrıyoruz. Tabii duygular karışık, çok normal yeni bir düzene uyum sağlıyoruz. Ev hapsi” diyerek duygularını ifade etti.

Merve Boluğur yeni hedef belirledi, üniversite sınavına hazırlanıyor! 7

Sağlıklı olmanın önemine işaret eden Merve Boluğur hayatın da çok güzel olduğunu vurguladı. Oyuncu şu sözleriyle de takipçilerine mesaj verdi:

“Sağlıklı ve aklımızın yerinde olmasının ne büyük lütuf olması. Öğretiyor hayat çok güzel… Mutlu eden şeylere odaklanalım, hayaller kurmak bedava. Yeni hedefler belki de. Ben üniversite sınavına hazırlanmaya başladım bile. siz neler öğrendiniz? Paylaşın…”

Boluğur’un üniversite sınavına hazırlandığını açıklaması dikkat çekti. Oyuncunun yeni hedefinin ne olduğu da merak konusu oldu.