Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy en iyi dizi çifti imajı yerle bir oldu!

Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy en iyi dizi çifti imajı yerle bir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un Adını Feriha Koydum dizisinde bir araya gelmeleri ve sonrasında hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok dizi izleyicisinin yaptıkları yorumlar bir anda söndü gitti.

Bunun sebebi ise bizzat Hazal Kaya… Son yıllarda en iyi dizi çiftleri arasında Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ikilisi zirveye oynayabilecek bir ikili olarak gözüküyordu. Sosyal medyada özellikle de Adını Feriha Koydum hayranları iki oyuncunun yeniden bir araya gelmesi için büyük çaba sarf etmişti.

Geçmiş yıllarda bu konuda birçok kampanya yapıldığı da zaten hafızalarımızda… Ancak Hazal Kaya, İbrahim Selim’in programında rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile ilgili gerçek durumu aktarınca tüm bu çabaların ne kadar anlamsız olduğu da ortaya çıktı.

Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy efsanesini yıkan bir itiraftı bu… Hazal Kaya, sette partneri ile çok da iyi anlaşamadıklarını söyledi. Çağatay Ulusoy’un o dönemde çok tecrübesiz olduğunu da ekledi.

Hazal Kaya - Çağatay Ulusoy en iyi dizi çifti imajı yerle bir oldu! 8

Hazal Kaya, şöyle konuştu: “Çalıştığım arkadaşlarımın hepsini çok severim ama bugüne kadar en keyif alarak çalıştığım partnerim Kıvanç’tı. Çağatay’la çok anlaşamazdık, çalıştığımız zamanlar. Yaşımız çok küçüktü, o da çok yeniydi ondan dolayı.”

Hemen belirtelim, ikili diziden sonra çok iyi arkadaş oldu, aralarında bir sorun yok…

Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeki Feriha karakterini adeta gömen Hazal Kaya, “Feriha zaten olacak iş değil. Bir kere yalan söylüyor İbrahim, ben yalan söylemem” diyerek bu diziye o kadar da sahip çıkmadı.

Hazal Kaya - Çağatay Ulusoy en iyi dizi çifti imajı yerle bir oldu! 9

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy da iki ünlü ismin birbirinden pek de hoşlanmadığı sözleri hafızalarda yer alıyor. Kamera önünde çok başarılı olan ikili, sette ise pek de iyi anlaşamamış.

Fatih Aksoy , şu sözleriyle durumu daha önce anlatmıştı: “Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncuları Hazal (Kaya) ve Çağatay (Ulusoy) birbirlerine bayılmazlardı. Daha sonra çok iyi arkadaş oldular ama dizi bittikten 3 yıl sonra… Dizi çekilirken öyle değillerdi ve ben bunu dert etmedim.”