Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’in tükenmişlik durumuna Ahmet Hakan’ın yorumu tartışma yarattı!

Burak Özçivit’in tükenmişlik durumuna Ahmet Hakan’ın yorumu tartışma yarattı!

tarafından ker_def
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, köşe yazısında Burak Özçivit’in durumuna yer verdi.

Özçivit’in Meryem Uzerli gibi tükenmişlik hastalığına yakalandığına yönelik gazetelerde yer alan iddialar üzerine Ahmet Hakan, bu durumu köşesine taşıdı ve kısa bir yorumda bulundu.

Burak Özçivit’in “Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim… Canım gezmek istedi Ortadoğu’ya gittim… Ama artık hiçbir şeyden zevk almıyorum” şeklindeki sözlerini köşesine taşıyan ünlü yazarın yorumu şöyle oldu:

“Eğer canı gezmek istediğinde Paris’e, canı kahve istediğinde ise Ortadoğu’ya gitseydi… Her şeyden zevk almaya kesin devam ederdi.”

Daha önce birçok ünlü isimle ilgili yazıları nedeniyle polemiğe giren Ahmet Hakan’ın Burak Özçivit’e de yer vermesi dikkat çekti.

Yorumuyla adeta Özçivit’in doğruları söylemediğini ima eden Ahmet Hakan, yeni bir polemiğin de kapısını aralamış oldu.

Ancak Burak Özçivit’in sözleri de tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiasını doğrulamıyor.

Burak Özçivit'in tükenmişlik durumuna Ahmet Hakan'ın yorumu tartışma yarattı! 7

Habertürk’ün haberine göre hakkındaki tükenmişlik sendromu yaşadığı iddialarını reddeden oyuncu, yeni sezon için çok güçlü bir mesaj verdi.

Ekranda son olarak Kara Sevda dizisinde yer alan Özçivit, dizinin yurt dışı başarısıyla da dünyanın farklı bölgelerinde çok sayıda hayran kitlesine kavuşmuştu.

Bir süredir ekrandan uzakta duran oyuncu, yeni sezon için dönüş açıklaması yaptı. Ancak bu dönüş beklentileri de aşan büyük bir dönüş olacak.

Başarılı oyuncu, “Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım.” diye konuştu.