Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Güneş’e hayatının dizi fırsatı atv’den geldi!

Gizem Güneş’e hayatının dizi fırsatı atv’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Güneş, dizi kariyerinde çok önemli bir fırsatın sahibi oldu. 2009 yılında Binbir Gece isimli projede Buket olarak ilk kez setlerde yer alan oyuncu, yıllar sonra Kanatsız Kuşlar isimli dram yapımında Cemre karakteri ile çok dikkat çekmişti.

4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizide Bade olarak yeteneklerini sergileyen genç oyuncu, son olarak Kuzey Yıldızı isimli komedi ağırlıklı dizide Feride karakteri ile çok sevildi. İki sezon süren Kuzey Yıldızı ile kendi yıldızını da parlatan oyuncu, 2022 yılında ise yeni ve çok özel bir kariyer adımı daha attı.

atv’de yayınlanacak olan Adı Sevgi isimli dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Gizem Güneş seçildi… atv izleyicilerinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziden tanıdığı Yunus Emre Yıldırımer de dizinin erkek başrolü olarak hikayede yer alacak.

Gizem Güneş'e hayatının dizi fırsatı atv'den geldi! 7

Toplumsal sorunlara vurgu yapacak olan yeni dizide Gizem Güneş, hem atv gibi dram projelerinin en çok değer kazandığı kanalda yer almak hem de toplumsal konulara farkındalık oluşturan bir yapımda yer almak önemli bir fırsat oldu.

“Adı Sevgi”, öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmeni; kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor. İşte bu büyük değişim hikayesinde Gizem Güneş en önemli rolü üstlenen kişi konumunda bulunuyor.

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi” dizisinin etkileyici bir hikayesi var. Kısa sürede büyük beğeni toplaması beklenen dizinin yakın bir zaman içinde atv ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor

Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri ,Okday Korunan, Hande Kaptan gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı hem dram hem de bir umut hikayesi olan Adı Sevgi dizisinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ile Murat Can Tuna yazdı.