Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu, Çağatay Ulusoy polemiğine katılmayarak akıllılık etti!

Burçin Terzioğlu, Çağatay Ulusoy polemiğine katılmayarak akıllılık etti!

tarafından ker_def
Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteri ile hafızalara kazınan Burçin Terzioğlu, son olarak Netflix’in ilk Türk dizisi olan Koruyucu’nun 2. sezonuna katılmıştı.

Çağatay Ulusoy’un başrolündeki dizinin ilk sezon çekimlerinin ardından oyuncular tatile çıkmış. Sonrasında ise yeni isimlerin katılımıyla ikinci sezon çekimlerine başlanmıştı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Arnavutköy’de bir balıkçı restoranında arkadaşlarıyla buluşan Burçin Terzioğlu, yaklaşık dört saat balıkçıda kaldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılan Terzioğlu, koşar adımlarla aracına yönelerek sorulardan kaçmayı denedi. Terzioğlu, arkadaşlarıyla buluşup keyifli bir akşam geçirdiklerini dile getirdi.

Burçin Terzioğlu, Çağatay Ulusoy polemiğine katılmayarak akıllılık etti! 7

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk dizisi ‘The Protector’un (Koruyucu) kadrosuna son olarak Engin Öztürk ile Burçin Terzioğlu dahil olmuştu. Güzel oyuncu, dizi hakkında, “Çekimler çok güzel gidiyor. Teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur” dedi.

Bir muhabirin “Çağatay Ulusoy’un uyuşturucu davası var. Diziyi etkiler mi?” sorusuna sinirlenen Terzioğlu, “Beni ilgilendirmez, yani o konu beni ilgilendirmiyor” yanıtını verdi.