Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burçin Terzioğlu hayranları yaşadınız, Hükümsüz dizisinde tam da aradığınızı bulacaksınız!

Burçin Terzioğlu hayranları yaşadınız, Hükümsüz dizisinde tam da aradığınızı bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hükümsüz isimli dizi, 1 Ocak 2021 tarihinde yani Cuma günü yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunun en önemli dizilerinden birisi olacak. Acun Ilıcalı’nın dijital platform atağının bir sonucu olarak tüm iş yaşamını da riske atarak atıldığını söylediği Exxen, başarılı olacak mı? İşte bu sorunun yanıtı aslında platformda yer alacak yapımlar belirleyecek.

Acun Ilıcalı ve ekibi uzun bir çalışmanın ardından Exxen’in ilk ciddi işleri de ortaya dökülmeye devam ediyor. Diziler konusunda da farklı yapımların yer alacağı platformda en dikkat çeken işlerden birisi de Hükümsüz dizisi…

“Engellenebilir her ölüm,cinayettir…” sloganı ile yola çıkan dizide kadın cinayetleri konusuna yer verilecek. Gerçek olaylardan alıntılanan hikayeler izleyicilerin de kanını donduracak.. Hükümsüz diizisinin fragmanı yayınlandı. Burçin Terzioğlu da başrollerde yer alıyor. Oyuncunun hayranları güçlü bir karakter ve etkili bir dizi beklentilerini bir süredir dillendiriyordu. İşte tam da böyle bir dizi geliyor.

Poyraz Karayel’den sonra geçen sezon Kurşun dizisi ile ekrana dönen oyuncu, aradığını bulamamıştı. Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde yer alarak hasret gideren Terzioğlu, Menajerimi Ara dizisinde de konuk oyuncu olarak kendisini göstermişti.

Şimdi ise oyuncuyu, Hükümsüz isimli dizide güçlü bir kadın karakteri olarak izleyeceğiz. Mustafa Uslu’nun yapımcısı olduğu dizinin yönetmeni ise Ömer Faruk Sorak…

Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu dizide Burçin Terzioğlu’nun başroldeki arkadaşları olarak dikkatleri çekiyor. İşte Burçin Terzioğlu’nun instagram hesabından paylaştığı, 1 Ocak’tan itibaren Exxen’de yayınlanacak olan Hükümsüz dizisinin ilk fragmanı: