Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisini terk etmedi, mükafatı Berk Oktay’ın bıraktığı başrol oldu!

Savaşçı dizisini terk etmedi, mükafatı Berk Oktay’ın bıraktığı başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında 4 sezon devam eden Savaşçı dizisi yenileniyor… Limon Film tarafından yapılan paylaşımlarda dizinin karakterleri bir bir ortaya konuyor… Yeni isimlerle birlikte daha önce kadroda yer alan isimlerin de dikkat çektiği bu tanıtımlar, dizinin hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Savaşçı dizisinin 5. sezonu bambaşka karakterlerle ve farklı bir hikaye örgüsü ile gelecek. Ancak yine Fox TV’de mi yayınlanacak, işte bu konuda şimdilik bir detay yok. Çünkü Limon Film 5. sezon ile ilgili yapılan hiçbir tanıtımda Fox TV’de yayınlanacağını belirtmiyor. Bu durum da dizinin kanal değiştirebileceği yönünde bir algıya neden oluyor.

Limon Film tarafından son paylaşılan görsel ise Sarp Levendoğlu’nun yeni imajı oldu… Haydar Bozkurt karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dizinin 5. sezonunda en güçlü konumda yer alacak isim olacak. Levendoğlu’nun canlandırdığı Haydar Bozkurt karakteri 5. sezonda hikayenin merkezinde yer alacak ve başrol olarak dikkatleri çekecek.

Savaşçı dizisini terk etmedi, mükafatı Berk Oktay'ın bıraktığı başrol oldu! 9

Berk Oktay’ın ayrılmasından sonra Sarp Levendoğlu’nun bu şekilde öne çıkması, aslında dizide kalmasının da bir mükafatı oldu.

Levendoğlu dizide yer aldığını aşağıdaki paylaşımı ile duyurdu. Uzun süre birlikte rol aldığı ve diziden ayrılarak Yasak Elma’ya geçen Berk Oktay, “Vay be Yörük Baba” diyerek arkadaşını tebrik eden bir paylaşım yaparak şaşırttı.

Savaşçı dizisini terk etmedi, mükafatı Berk Oktay'ın bıraktığı başrol oldu! 10

Sarp Levendoğlu’nun paylaşımında dikkat çeken detaylar hem Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik verilmez alınır” sözünü paylaşması hem de dizinin Fox TV’de yayınlanacağını etiketlerde belirtmesi oldu.

Aynı şekilde Kopuz Albay olarak öne çıkan Murat Serezli’nin de dizide yer almaya devam edeceği Limon Film tarafından açıklandı.

Savaşçı dizisini terk etmedi, mükafatı Berk Oktay'ın bıraktığı başrol oldu! 11

Dizinin 5. sezonunu heyecanla bekleyen hayranlar, özellikle yeni oyuncular konusunda da çok memnun… Erkan Meriç, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik ve son olarak da Ekin Mert Daymaz’ın diziye katıldığı duyurulmuştu.

Savaşçı dizisinin başlamasını dört gözle bekleyen dizi hayranları, gelişmeleri de sosyal medya hesapları üzerinden takip ediyor. Her paylaşım da büyük bir heyecana neden oluyor.

Dizi ne zaman başlayacak? Savaşçı 5. sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Başka hangi oyuncular gelecek? Bu ve bunun gibi sorular sosyal medyada sorulmaya devam ediyor.