Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, 29 Ekim sabahı iki heyecan birden yaşadı… İşte minik yeğeni

Burcu Biricik, 29 Ekim sabahı iki heyecan birden yaşadı… İşte minik yeğeni

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik için 29 Ekim günü artık sadece Cumhuriyet Bayramı olarak değil, çok sevdiği ve kız kardeşi gibi gördüğü arkadaşının çocuğunun da doğum günü. Oyuncu, teyzesi olarak gördüğü minik bebekle ilk pozunu verirken hayli heyecanlıydı.

Son olarak ekranlara Barış Arduç ile birlikte rol aldığı Star TV’deki Kuzgun dizisi ile gelen Burcu Biricik, şu sıralar Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisi için kamera karşısına geçiyor.

Oyuncu,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hem bayram sevincini hem de bebek sevincini yaşadı. Biricik eşi Emre Yetkin ile birlikte aile dostları olan yakın arkadaşları Seçil ve Tevfik Namal çiftinin mutluluğuna ortak oldu ve yeni doğan bebeklerini hastanede ziyaret etti.

Burcu Biricik, henüz yeni doğan bebeği kucağına alarak verdiği poza “Cumhuriyet sabahı doğdu bebeğimiz” notunu düştü. Bebeğin yüzünü emoji ile kapatan oyuncunun heyecanı fotoğrafa da yansıdı.

Burcu Biricik, 29 Ekim sabahı iki heyecan birden yaşadı... İşte minik yeğeni 9

Burcu Biricik, “Hoşgeldin teyzecim” notuyla yeğeni olarak kabul ettiği minik bebekle böyle poz verdi…

Burcu Biricik, 29 Ekim sabahı iki heyecan birden yaşadı... İşte minik yeğeni 10

Aynı zamanda Cumhuriyet Bayramı kutlamasını da unutmayan oyuncu, eşi Emre Yetkin ile birlikte aşağıdaki pozla kutlama mesajını yayınladı…

Burcu Biricik, 29 Ekim sabahı iki heyecan birden yaşadı... İşte minik yeğeni 11