Ana sayfa Sosyal Medya Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver’in Lama ile imtihanı güldürdü

Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver’in Lama ile imtihanı güldürdü

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz yıl final yapmasının ardından bir süre dizilere ara veren Aslı Enver, daha sonra aynı kanalın Babil dizisinde oynamaya başladı. Oyuncu bu kez kimliğini gizleyerek önce Ayşe karakteri ile ekrana geldi ama daha sonra Nihal isimli bir polis olduğu ortaya çıktı.

Yeni dizisindeki rolüyle beğeni toplayan oyuncunun, ayrıca sosyal medya paylaşımları da hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Katıldığı bir programda, sosyal medya konusunda biraz mesafeli durmaya çalıştığını da belirtmişti oyuncu.

Aslı Enver, mesafeli de olsa yaptığı paylaşımlarla yine de dikkat çekiyor. Oyuncunun samimi ve doğal halleri, evdeki sevimli dostlarıyla maceraları, kimi zaman setten paylaşımları, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor.

Enver’in yaz aylarında iki kedisinden sonra bir de barınaktan köpek sahiplendiğini, onu takip edenler biliyor. Oli isimli sevimli köpeğiyle yaşadığı kimi zaman eğlenceli, kimi zaman zor anları da paylaşıyor oyuncu.

Aslı Enver’in hayvanlar konusundaki hassasiyeti ve sevgisi de bu paylaşımlarından görülmekte. Oyuncu, son olarak ziyaret ettiği bir çiftlik ya da doğal parktaki fotoğraflarını paylaştı. Konum belirtmediği için neresi olduğu çok anlaşılamasa da Aslı Enver’in bir lama ile yaptığı çekimlere düştüğü not, takipçilerini güldürdü.

Lama ile iletişim kurmak için uğraşsa da daha sonra bir keçi ile verdiği poz ve düştüğü not ise gülümsetti.

İşte Aslı Enver’in o paylaşımları:

Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver'in Lama ile imtihanı güldürdü 10

Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver'in Lama ile imtihanı güldürdü 11

Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver'in Lama ile imtihanı güldürdü 12

Sağ gösterip sol vurdu! Aslı Enver'in Lama ile imtihanı güldürdü 13