Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik dün instagram’ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü!

Burcu Biricik dün instagram’ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteriyle ekranlara gelen Burcu Biricik, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde izleyenleri üzen sahnelerle veda etmişti. Boncuk’un yerde gelinliğiyle boylu boyunca yattığı sahne sonrası merakla bekleniyordu ama öldüğü de Biricik’in veda mesajlarıyla ortaya çıktı.

Burcu Biricik, Boncuk’un ölümü izleyenleri hüzne boğarken, bir dans videosu ile sosyal medyanın gündemine geldi. Oyuncunun bir kaç gün önce Boncuk karakteriyle uzun olan saçları kısalmış ve sarıya boyanmıştı. Ayrıca Biricik, müthiş bir enerji ile Zumba dansı yapıyordu.

Burcu Biricik’in dans ettiği video, hem hayranları hem de arkadaşları, oyuncu meslektaşları tarafından da büyük beğeni topladı. Evinin mutfağında olduğu sanılan oyuncu, yerinde duramıyor ve uzun süre boyunca dans ediyordu.

Burcu Biricik dün instagram'ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü! 11

Oyuncunun bu haline pek çok yorum yapıldı. Bazı takipçileri dizideki Boncuk’un hayalindeki ermişlere atıfta bulunup “Dedeler gelmiş” şeklinde yorumlarıyla dikkat çektiler.

Burcu Biricik, videosu sosyal medyayı sallarken, ertesi gün ise pandemi öncesinde gittiği seyahatten bir kareyi paylaşarak “Gidelim buralardan” notunu düştü.

Oyuncunun bir dere kenarında ağaç üzerinde verdiği poz, pek çok kişiden olumlu yanıt alırken, oyuncu, Covid 19 salgını nedeniyle seyahat kısıtlamalarının yaşandığı, virüs kapma tehlikesi nedeniyle evde oturmanın tercih edildiği bir süreçte bunalan, sıkılan herkesin duygularına da tercüman oldu bu paylaşımıyla…

Burcu Biricik dün instagram'ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü! 12

Birce Akalay ise İstanbul’a yeni dönenlerden! Oyuncu, Star TV’de yayınlanan dizisi Babil’in erken final yapması nedeniyle soluğu Bodrum’da almıştı.

İstanbul’dan bir süreliğine kaçan Birce Akalay, Bodrum’da dostlarıyla vakit geçirdikten sonra yeniden döndü. Köpeğini gezintiye çıkaran Birce Akalay, döner dönmez diyete başladığını da gösterdi bir  başka paylaşımıyla…

Burcu Biricik dün instagram'ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü! 13

Oyuncu, herkesin kaçmak için can attığı dönemde yeniden İstanbul’a dönmesiyle de ‘Bir projesi mi var?’ sorusunu kafalarda oluşturdu! Üstelik bir paylaşımında da diyete başladığını not düşüyor oyuncu! Acaba yeni  bir dizi mi geliyor? Bakalım forma girme telaşı yeni bir iş için mi?

İşte Birce Akalay’ın son paylaşımından kareler…

Burcu Biricik dün instagram'ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü! 14

Burcu Biricik dün instagram'ı salladı, sonra da gitmek istedi! Birce Akalay ise yeni döndü! 15