Ana sayfa Sosyal Medya Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan’dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün’ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan’ın sevgi dolu pozu!

Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan’dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün’ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan’ın sevgi dolu pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun instagram’daki son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Show TV’de yayınlanan Arıza dizisiyle ekrana gelen Ayça Ayşin Turan var. Genç oyuncu, yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi. Oyunculuğuyla göz dolduruyor. Aynı zamanda duru güzelliğiyle de hayranlarının övgülerine mazhar oluyor. Turan, instagram’daki son yaptığı paylaşımla hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Ayça Ayşin Turan, Tolga Sarıtaş ile başrolünde oynadığı dizideki performansıyla övgüler alıyor takipçilerinden. Hayranları günlük hayattaki tarzını da çok seviyor. Ayça Ayşin Turan, son olarak bir dergiye verdiği pozlarla dikkat çekti.

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan'dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün'ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın sevgi dolu pozu! 10

BeStyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu, kamera arkası çekimleri de instagram’dan yayınladı. Çekimlere hazırlanırken görünen oyuncunun, derginin yeni sayısında takipçilerini yine kendisine hayran bırakacak bir çalışmayla ortaya çıkacağı anlaşılıyor!

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan'dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün'ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın sevgi dolu pozu! 11

Yeni dönemin çok konuşulan, popüler ve genç isimlerinden birisi de Demet Özdemir. O da Tv8’deki dizisiyle gündemde. Aynı zamanda sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak yine dillerden düşmüyor!

Hayranlarının yakın markajında olan oyuncu, dizideki partneri İbrahim Çelikkol’un yanı sıra diğer meslektaşları ile de çok iyi anlaşıyor. Dizide Emine’yi oynayan Naz Göktan ile dostluğu da verdikleri pozlar ve birbirlerine yaptıkları yorumlarla görülüyor.

İşte iki oyuncunun instagram sayfalarından yaptıkları ve yorumsuz ama kalp emojisi ile paylaştıkları son pozları…

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan'dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün'ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın sevgi dolu pozu! 12

Neslihan Atagül’ün ayrılması sonrasında Sefirin Kızı dizisine Mavi karakteri ile katılmıştı Tuba Büyüküstün. İzleyicinin Kara Para Aşk dizisinde çok beğendiği Engin Akyürek ile yeniden partner oldular.

İki oyuncunun aynı dizide yeniden buluşmalarından dolayı mutlu oldukları da kamera arkasından çekilen aşağıdaki fotoğrafta görülüyor.

Sefirin Kızı dizisinin yönetmeni Emre Kabakuşak ile bir olaya hep birlikte gülerken çekilen bir pozlarını paylaştı Büyüküstün…

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan'dan küçük sürpriz! Tuba Büyüküstün'ün kamera arkası mutluluğu! Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın sevgi dolu pozu! 13