Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten Adana pozları! Melis Sezen’in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı!

Esra Bilgiç’ten Adana pozları! Melis Sezen’in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar rol aldıkları dizilerle ekranda olan ve gündemden düşmeyen iki ismin son paylaşımlarına bir göz atalım. Başarılı oyunculukları ile ekranda göz dolduran, genç kuşağın beğenilen ve performansları ile övgüler alan iki ismi Esra Bilgiç ve Melis Sezen, çok konuşulan iki dizinin başrolündeki iki isim.

İlk olarak Esra Bilgiç’in instagram paylaşımı var… Oyuncu, Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan iddialı bir yapım olan Ramo dizisi ile ekranda. Başarılı bir çizgi izleyen Esra Bilgiç, henüz bir kaç dizide yer almasına karşılık başarısını her geçen gün daha da yukarı taşıyor.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen oyuncu, ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı. Sonrasında Kanal D’nin bir kaç bölüm süren Bir Umut Yeter dizisiyle ekranlara geldi. Ramo dizisi ise kariyerinde önemli bir sıçrayış oldu oyuncu için.

Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizi için geçtiğimiz sezon Adana’daydı oyuncu. Dizinin hikayesi İstanbul’a taşındı yeni sezonda. Şu sıralar Ramo ve Sibel, Adana’da evlenme hayalleri kuruyor dizide. Bunun ne zaman gerçekleşeceği henüz bilinmiyor ama Esra Bilgiç’in Adana pozları, dikkat çekti…

Oyuncunun bir arkadaşı ile instagram’da verdiği ve Adana konumunu eklediği fotoğraflar, dizinin setinin yeniden Adana’da olduğu tahminini doğurmakta. Ancak eski bir fotoğraf olma ihtimali de yüksek…

Esra Bilgiç'ten Adana pozları! Melis Sezen'in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı! 10

Yine de Esra Bilgiç’in yaptığı bu paylaşımlar, takipçilerinin de kafasını karıştıracak cinsten!

Esra Bilgiç'ten Adana pozları! Melis Sezen'in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı! 11

Esra Bilgiç’in repost ettiği fotoğraftan birinde “Vays be yıllar” notu ise eski pozlar tahminini yükseltiyor!

Esra Bilgiç'ten Adana pozları! Melis Sezen'in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı! 12

Bir diğer isim ise şu sıralar Sadakatsiz ile gündemde olan Melis Sezen. Oyuncu, kariyerinde Sadakatsiz dizisi ile hızlı bir yükseliş kaydetmekte. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Melis Sezen sevilmeyen, kötü kadın imajı ile ekranda.

Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolünü paylaştığı Kanal D’nin iddialı dizisindeki Derin rolüyle ekranda göz dolduruyor. Melis Sezen’in oynadığı Derin’in kızı Zeynep’i ise küçük oyuncu Yaren Vera Salma oynuyor.

Melis Sezen, set aralarında da küçük meslektaşını kucağından indirmiyor. O kadar ki anne şefkatiyle sarmakta. Yaren’in de oyuncuya hayli alıştığı görülüyor.

Melis Sezen, Yaren’in doğum günü için yayınladığı aşağıdaki fotoğrafta ne kadar da mutlu görünüyor…

Esra Bilgiç'ten Adana pozları! Melis Sezen'in, dizideki kızını oynayan minik oyuncuya tebrik mesajı! 13