Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik hem anıları tazeledi hem de reklam yaptı!

Burcu Biricik hem anıları tazeledi hem de reklam yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik bugünlerde yeni dizisinin heyecanı içinde. Ünlü oyuncu, Netflix’te yayınlanacak olan Fatma isimli dizinin başrolünde bulunuyor. Geçtiğimiz gün dizinin senaryosu ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, heyecanını da takipçileri ile paylaşmıştı. Oyuncu mesajında şöyle yazmıştı: “İçim kıpır kıpır heyecandan… Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma’yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum.”

Kuzgun dizisinden sonra neredeyse 1 sezon başka bir projede yer almayan Burcu Biricik, Fatma dizisinin çekimleri öncesinde tatiline de devam ediyor. Oyuncu instagram hesabından koronavirüs öncesinde eşi Emre Yetkin ile çıktıkları Vietnam seyahatinden videolar paylaştı.

Ünlü oyuncu videoyu paylaştığı mesajında ise üste kapalı olarak marka yüzü olduğu firmanın sloganını da kullanarak reklam yaptı.

İşte Burcu Biricik’in mesajı ve paylaştığı videolar:

“Corona’sız gezebildiğimiz günlerde gittiğimiz 2 günlük mağara turunun kısa bi videosu. #terlemektenkorkma diye çıktığımız yolculuk korksak da korkmasak da ter içinde geçti ????
Gönlümüzce gezip keşfedebildiğimiz nice sağlıklı günlere ????❤️????
#vietnam #hangencave”