Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, karavanda geçen hayatından pek de mutlu değil galiba!

Burcu Biricik, karavanda geçen hayatından pek de mutlu değil galiba!

tarafından ker_def

Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan ve sonrasında iddialı başlayan 8. Gün dizisi kısa sürede ekrana veda eden Burcu Biricik, şimdilerde Kuzgun dizisinde oynuyor.

Barış Arduç ile başrolünde oynadığı dizide Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik, başarılı oyunculuğuyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı.

Televizyongazetesi/Detay!

Erdal Beşikçioğlu ile birlikte oynadığı Çiçero isimli filminin ardından Kuzgun dizisinin çalışmalarına başlayan Burcu Biricik’in çok zayıfladığı gözlerden kaçmıyor.

Arka arkaya gelen işleri nedeniyle dinlenme fırsatı bulamayan ve yoğun set koşullarında bir hayli kilo verdiği gözlenen oyuncunun eşi Emre Yetkin’in de bu duruma el attığı bir süre önce magazinin de gündemine gelmişti.

Biricik’in 32 bedene düştüğü konuşulurken, eşinin devreye girip sağlıklı ve düzenli beslenmesi konusunda oyuncuya sürekli hatırlatma yaptığı konuşulmuştu.

Burcu Biricik, her bölümde izleyenleri etkileyen oyunculuğuyla çok seviliyor ama izleyenleri de gidişatından kaygılı!

Ünlü oyuncu, son yaptığı paylaşımla hiç bir şeyin ekrandan göründüğü gibi olmadığını anlatmak ister gibiydi adeta!

Son instagram paylaşımında yorgun ve moralsiz görünen oyuncunun bu haline bazı takipçileri de “Pek memnun değilsin galiba, yüz ifadenden öyle anlaşılıyor” şeklinde yorumlar yaptılar.

İşte Burcu Biricik’in o son paylaşımı:

Renkli bi yaşam tarzım var karavanda evet ?

Burcu Biricik, karavanda geçen hayatından pek de mutlu değil galiba! 7