Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik öyle bir paylaşım yaptı ki bir başka ünlü oyuncunun hayranlarını da mest etti!..

Burcu Biricik öyle bir paylaşım yaptı ki bir başka ünlü oyuncunun hayranlarını da mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını yıllar öncesine götürdü.

2019 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Barış Arduç ile birlikte rol alan Burcu Biricik eski partneriyle birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak Barış Arduç’u da etiketledi.

Oyuncunun paylaşımı ikilinin hayranlarını mest etti. Barış Arduç, Burcu Biricik’in paylaşımını kendi instagram hesabına da taşıdı ve kalp emojisi koydu. Fotoğrafta o dönem Kuzgun dizisinin yönetmenliğini yapan  Ali Bilgin de yer alıyor.

Burcu Biricik öyle bir paylaşım yaptı ki bir başka ünlü oyuncunun hayranlarını da mest etti!.. 7

Barış Arduç ve Burcu Biricik, 2 sezon süren ve 21 bölüm çekilen Kuzgun dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. Uyumlu ekran partnerlikleriyle beğeni toplayan oyuncular, başarılı bir oyunculuk sergilemişti ancak  beklenen reytingleri alamayınca kanal diziyi 21. bölümde bitirme kararı almıştı.

İki ünlü oyuncu şimdi başarılarını yeni projeleriyle devam ettiriyorlar. Barış Arduç, TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu ‘de dizisiyle ekranlara geliyor.  Burcu Biricik ise Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle gündemde.

Barış Arduç ayrıca şu sıralar bir başka heyecan daha yaşıyor. Meslektaşı Gupse Özay ile evli olan oyuncu baba olmaya hazırlanıyor. Hamile olduğunu açıklayan Gupse Özay 3 ay sonra bir kız çocuk dünyaya getirecek.