Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Akrep’in Ferda’sı Evrim Alasya çok iddialı bir yapımla dönüyor!

Unutulmaz dizi Akrep’in Ferda’sı Evrim Alasya çok iddialı bir yapımla dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İki yıl önce Star TV’de ekrana gelen Akrep dizisinin ömrü çok uzun sürmemişti. Ancak entrika dolu hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla hafızalarda kalan bir dizi oldu. Dizinin başrol oyuncusu Evrim Alasya, annesinden intikam almak isteyen Ferda karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı oyuncu bir süre aradan sonra setlere dönüyor.

Başarılı oyuncu Evrim Alasya, Akrep dizisinin bir yıl önce sona ermesinden sonra setlere ara vermişti. Alasya bir yıllık aradan sonra Netflix’in yeni dizisi Terzi ile setlere dönüyor. Başarılı oyuncunun çok iddialı dizi Terzi’nin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Alasya’nın dizide canlandıracağı karakterle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, son zamanlarda sergilediği performans ile dikkatleri en çok çeken isimlerden birisi oldu. İlk olarak Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine hayat veren oyuncu, öyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ki, adeta karakterini yaşadı.

Unutulmaz dizi Akrep’in Ferda’sı Evrim Alasya çok iddialı bir yapımla dönüyor! 7

Başarılı oyuncu Kırmızı Oda’nın ardından bu kez Star TV ekranında izleyiciyle buluşan Akrep dizisinde rol aldı. Evrim Alasya bu dizide annesini canlandıran usta oyuncu Demet Akbağ’la başrolü paylaştı. Alasya Akrep dizisinde, kendisini küçük yaşta terk eden annesinden intikam almak isteyen Ferda karakteriyle yine çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Akrep dizisinin sona ermesinden tam bir yıl sonra Evrim Alasya’yı bu kez olay dizi Terzi’de izleyeceğiz. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün paylaştığı Terzi dizisinin çekimleri İstanbul’da son hız sürüyor. Netflix’le üç sezon olarak anlaşan dizinin ilk sezonunun çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu belirtiliyor.

2022’nin sonuna doğru Netflix’te izleyiciyle buluşacağı belirtilen Terzi dizisinde Dizide Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Ece Sükan’ın yanı sıra Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Engin Şenkan gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, yapımcılığını ise OGM Pictures üstleniyor.